• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Diverse Treets Traditions producten

Diverse Treets Traditions producten

Treets is een merk wat al langer bestaat, maar sindskort zijn er de Treets Traditions. Vijf mooie nieuwe lijnen die geïnspireerd zijn door de oma’s uit vijf verschillende werelddelen. Heel veel bestandsdelen bestaan al jaren en wie weten alles het beste? Juist, de oma’s! Ik vind het heel erg leuk dat Treets vijf nieuwe geurlijnen hebt uitgebracht die ook nog gebaseerd zijn om de wensen wat de desbetreffende werelddelen. Door de kennis van toen gecombineerd met alle kennis over natuurlijke producten die wij nu heel erg belangrijk vinden zijn de lijnen vrij van parabenen, siliconen, mircoplastics, minerale oliën, kleurstof & SL(E)S.

Ik heb vier producten ontvangen toen ik een tijdje geleden op het Beautyfull Day event was. De producten komen uit drie verschillende lijnen en het leek mij wel weer eens leuk om een beauty-review te doen van producten die ik heel erg fijn vind.

Healing in Harmony (body salt scrub (375gr, €9,99)is geïnspireerd op de koude alpen. De huidjes daar kunnen wel wat extra verzorging gebruiken met de kou, maar ook met het weerkaatsende zonlicht. Exfoliërende zoutscrub voor het lichaam met traditionele druivenpitolie en rozemarijn uit de Alpen verstevigt en voedt de huid. Exfolieert de huid zacht en laat haar weer ademen. Verbetert de teint en herstelt het evenwicht. De rozemarijn en lavendelgeur ruik je zeker terug en dat is perse mijn favoriete geur. Lavendel vind ik vaak wat overheersend, zo ook deze keer. Lavendel is niet m’n geur.. De scrub zelf vind ik heel erg lekker grof en de scrub doet ook zeker wat voor de huid. Voor m’n lichaam wil ik graag een stevige zoutscrub. Deze scrub met een ander geurtje zou voor mij geweldig zijn! Wel vind ik dat je lekker gaat slapen na het gebruik van lavendel, dus daar gebruik hem nu wel eens voor!

De ingrediënten zien er op de alcohol na goed uit. Ik snap niet helemaal waarom die in het product verwerkt is, want voor zover ik het kan beoordelen zie ik goede ingrediënten.

Relaxing Chakra is een fijne lijn uit Azië. Eeuwenoude tradities uit Azië op het gebied van ontspanning door massages, baden en exfoliëren, vormen de basis voor deze lijn, welke speciaal ontwikkeld is met de extracten en oliën van bloemen en planten. De producten hebben een zoete, poederige bloemengeur. Ik heb deze heerlijke douchefoam (€6,99 voor 200ml) van deze lijn, maar ook een bodycream. Ik vind douchefoams heel erg lekker en ik gebruik ze dan ook graag. De relaxing chakra is een hele fijne bloemige geur, maar die niet te zoet is maar een beetje pit bevat door een kruidige geur. Een geur waarvan ik heel relaxt word.

De foam is lekker dik, luchtig en de geur ruikt zo lekker! Vaak zijn de goedkopere douchefoams heel erg uitdrogend voor de huid, maar daar heb ik bij deze foam zeker geen last van. De geur blijft lekker nog even hangen en dat vind ik heel erg fijn! Lekker om met deze foam te douche na de yogales.

Deze fijne probeer verpakking van de bodycream kreeg ik ook nog mee om te proberen. Dit is een hele rijke, vochtinbrengende bodycrème. Een combinatie van traditionele Aziatische roos, die veroudering tegengaat en de vochtbalans herstelt, en rijstzemelolie, die de huid beschermt. Geschikt voor alle huidtypes en ook met mijn drogere huid is deze heel erg fijn!

Nourishing Spirits: Boters en vetten uit noten en pitten worden door vrouwen in Afrika al eeuwenlang gebruikt ter voorkoming van een droge en vetarme huid. Deze mooie traditie is de basis voor deze rijke en voedende producten met een warme, zoete en spicy geur.

Extra voedende wonderolie (€12,99)  voor gezicht, lichaam, haar, handen en nagels met 6 waardevolle natuurlijke oliën, waaronder baobab, marula en vitamine E. Verzacht striae en littekens dus dat is heel erg mooi meegenomen. Ik vind deze olie heel erg prettig en de geur is zo lekker warm, zoet en spicy en Treets omschrijft het dan ook als de beste. Een beetje een mix van een lekkere chai thee vind ik het. Een hele lekkere chia thee! Heerlijk voor m’n huid en voor m’n haarpunten die altijd wat extra voed
ing kunnen gebruiken.

De Treets Traditions vind ik een hele leuke toevoeging. De verpakkingen vind ik echt prachtig en ik vind het heel erg leuk dat er vijf diverse lijnen zijn ontwikkeld. Eeuwenoude tradities in een nieuw jasje en dat vind ik tof! Heel erg leuk ook de omaatjes op de verpakking. De donkere blauwe lijn leek mij qua geur het lekkerst op het event. Deze lijn is geïnspireerd op de kruidenbaden uit het Noorden en dat vind ik zo’n lekkere frisse sauna geur.