• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Food
DIY – Cakepops mét kerstversiering ❄

DIY – Cakepops mét kerstversiering ❄

Cakepops, ik heb ze meerdere malen gegeten. Gedipt in witte of bruine chocolade en versierd met allerlei frutsels en lekkernijen. Ik heb ze alleen nog nooit zelfgemaakt en toen ik in de Action een mix voor cakepops zag staan en daarnaast allemaal leuke versiersels, wilde ik wel eens een poging wagen tot het maken van leuke, lekkere cakepops.  Naast de cakepops heb ik in plaats van stokjes, ook een paar candy canes gebruik als ‘stokje’. Dat was nog wel even lastig, omdat iedere keer als ik de candy cane als stokje wilde gebruiken, kruimelde de cakepop meteen en dat was niet helemaal de bedoeling. Dus toch maar een paar ‘gewone cakepop stokjes’ gebruikt.

Ik heb de cakepopmix gevolgd die de koop is bij de Action. Tevens heb ik de cakepop versierd met witte chocolade en daaroverheen heb ik gelijk wat kerst-strooisel gestrooid! Je kan natuurlijk van alles wat je maar wilt op een cakepop gooien. Deze combinatie door de witte chocolade en de leuke, lekkere versiering is een ideaal kerstsnoepje en door de candy cane als stokje te gebruiken, kan je hem dus ook aan je kopje hangen. Genieten van een cakepop met een lekkere cappuccino, chocolademelk of een kopje thee.

Tags: