• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Lips of the day | MAC Vegas Volt

Lips of the day | MAC Vegas Volt

Het is weer donderdag en tijd voor de nieuwe Lipstick of the Day! Deze keer heb ik gekozen voor een mooie oranje lipstick, die je niet alleen maar met Koningsdag of met een EK/WK hoeft te dragen. Ik vind oranje een prachtige kleur voor een lipstick en ik draag daar graag mijn oranje blazer bij. Tevens vind ik oranje mooi matchen met mijn blonde haren. Vegas Volt zit in de standaard collectie van MAC en dus altijd verkrijgbaar.

Vegas Volt is een prachtige oranje lipstick met een kleine glans erin. Ik vind de glans niet te overheersend en precies goed. Ik ben zelf vaak meer van matte lipstickkleurtjes, maar de glans in deze lipstick vind ik niet storend. Ik ben gek op de lipsticks van MAC, omdat de structuur van de lipsticks prima is. De vanillegeur die van de lipstick afkomt blijft heerlijk! De pigmentatie is goed en de lipsticks blijven lang zitten. Lipsticks van MAC zijn echt favoriet bij mij en dus ook deze Vegas Volt.