• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Sleek I-Divine Del Mar Volume 1 LE

Sleek I-Divine Del Mar Volume 1 LE

Sleek komt regelmatig met nieuwe Limited Editions en ik kijk er iedere keer weer naar uit. Sleek brengt ook hele diverse LE’s uit, met matte kleuren, nude tinten, maar ook juist hele kleurrijke palettes! Dit maal heeft Sleek weer een leuk palette met kleur uitgebracht! Gecombineerd met matte en glanzende kleuren en ik vind het erg leuk om weer een nieuw palette aan mijn stash toe te voegen. Sleek is één van de merken die ik het meest gebruik en dus favoriet zijn. Ik vind het erg jammer dat Sleek niet gewoon bij de drogist wordt verkocht, want de prijzen vind ik lekker budget! Kijk mee naar het mooie, zomerse Sleek I-Divine Del Mar Volume 1 LE. Volume 1? Dan zal er vast wel een Volume 2 palette komen yes!

Sleek komt deze keer met een zomerse palette mét een zomerse naam ‘Del Mar’ . Deze LE met lekkere zonnige tinten is geïnspireerd op het mooie en hippe Ibiza.

Zoals altijd is het doosje waarin het matte zwarte oogschaduwpalette komt lekker kleurrijk en het palette zelf is zoals altijd mat zwart. Herkenbaar dat het van Sleek is, maar van mij mag ieder doosje wel zijn eigen kenmerk hebben. Het hoesje wat er omheen zit vind ik altijd veel leuker. Er zitten twaalf kleuren in het palette en een sponsapplicator.

Door dit kleurrijke palette krijg ik zoveel zin in zwoele zomeravonden, zoals je ze kent van vakantie hmm. Het palette bevat allemaal verschillende kleuren. Ik spot neutrale kleuren, matte kleurrijke tinten, maar ook kleur met een shimmer erin.  Sleek is vaak heel erg goed gepigmenteerd en ik ben over alle palettes wel erg tevreden. Er zit wel eens een kleurtje tussen (ook in dit palette) die iets minder goed gepigmenteerd is, maar al met al ben ik super blij met mijn palettes.

Al die prachtige kleuren bij elkaar! Mijn handen kriebelen gewoon om meteen aan de slag te gaan met deze mooie, onaangeraakte kleuren. Ik vind het er altijd zo mooi uitzien als een palette nog niet gebruikt is haha.

Wat een geweldige kleurtjes op een rij! Er zitten wel wat kleurtjes bij die wat minder gepigmenteerd zijn dat ik gewend ben. Ik had deze ervaring vorige keer ook al bij het Garden of Eden palette van Sleek. Het is niet dat het palette meteen slecht gepigmenteerd is hoor, maar ik heb wel eens palettes gehad van Sleek waar ik echt werd weggeblazen van het pigment.