• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Lovea Bio Suncare

Lovea Bio Suncare

Het is al een paar dagen lekker zonnig geweest, goed warm en vooral tijd om je huid goed te beschermen tegen de zon. De suncare producten komen op dit moment weer als paddenstoelen uit de grond. Ik heb zelf nogal wel eens last van zonneallergie, of jeuk als reactie op een zonnebrand. Ik ben daarom erg benieuwd naar deze Lovea Bio Suncare, die geen parabenen, siliconen of parfum bevat en misschien daarom een stuk milder is voor mijn gevoelige huidje. Heerlijk dat het steeds zo lekker weer is en voor mij een mooi moment om deze producten van Lovea Bio Suncare uit te proberen. Lovea is voor mij nog een onbekend merk, maar ik vind het erg tof om nieuwe merken te ontdekken.

De verpakkingen van de producten zijn lekker fris en doen mij ondanks dat er geen fris zonnetje opstaat, meteen aan suncare denken.

Lovea Bio Sunspray in SPF 15

Handig, snel, hygiënisch en effectief zijn de Lovea BIO Sun Sprays, welke verkrijgbaar zijn met een SPF 15 en SPF 30. Deze hydraterende en beschermende zonnesprays zijn geschikt voor zowel het lichaam als gezicht (niet direct in het gezicht sprayen, maar via de handen aanbrengen). De formules bevatten, naast Tahitiaanse Monoï-olie, tevens arganolie, kokosolie en vitamine E. De 100% minerale zonnefilters op basis van titaniumdioxide beschermen de huid optimaal tegen UVA- en UVB-straling. De waterbestendige samenstellingen laten zich gemakkelijk verdelen over de huid en trekken dankzij hun lichtgewicht textuur snel in, zonder een vettig laagje achter te laten.

De Sunspray met factor SPF 15 is voor mij voldoende als ik even in de zon ga zitten. Mocht ik uitgebreid willen gaan zonnen, dan smeer ik mij in met een hogere factor en hetzelfde geldt als ik naar het buitenland ga. Ik loop op mijn werk regelmatig buiten en ik smeer mijzelf dan al heel snel in met SPF 15. Deze zonnebrand sprayt prima en is zowel rechtop als op zijn kop te gebruiken. Ik vind het vervelend dat als je jezelf aan het insmeren bent en je de spray niet even op zijn kop kan sprayen. De meeste suncare producten kunnen dat namelijk niet. Wat ik zo heerlijk vind aan deze Sunspray van Lovea Bio, is dat de spray lekker snel intrekt, plakt niet en laat ook zeker geen vettig laagje achter zoals beloofd. Ik ben fan!

Lovea Bio After Sun Milk

De intensief vochtregulerende, kalmerende en verzachtende After Sun Milk van Lovea BIO laat de huid na het zonnebaden direct comfortabel en goed gehydrateerd aanvoelen. De rijk verzorgende samenstelling bevat verkoelend pepermunt-extract, natuurlijke vitamine E en kokosolie. Dankzij de toevoeging van Tahitiaanse Monoï-olie voelt de huid soepel en elastisch aan en wordt zij bovendien gehuld in een onweerstaanbaar exotisch geurwaasje!

Naast je huid goed verzorgen voordat je de zon ingaat, vergeten ook een heleboel mensen om een after sun milk aan te brengen. Ik vind het heerlijk om na de warmte van de zon, een verkoelende aftersun op mijn huid te smeren en deze exotisch ruikende After Sun Milk (ik denk heel even dat ik op een wit strand ben met een cocktail én zon) verzorgt mijn huid tegelijkertijd. Mijn huid voelt zo ontzettend zacht aan na het insmeren met deze Aftersun Milk. Die geur is echt super super lekker hmm!

Conclusie:

Alle producten van Lovea BIO zijn vrij van parabenen, siliconen, PEG, synthetische kleurstoffen en -parfums. Ik had zelf na de zon nog wel wat jeuk op mijn armen, maar de jeuk was wel echt vele malen minder dan zonnebrand die wel parabenen, siliconen etc. bevatten. Ik denk zelf ook dat ik gewoon een lichte zonneallergie heb en de ene keer reageert mijn huid sterker op de zon dan de andere keer. Nadat ik mijzelf in had gesmeerd met de heerlijke aftersun, verdween dat jeukerige gevoel en kwam het ook niet meer terug. Ik ben fan van deze producten! Ik vind de producten voor suncare, ook goed betaalbaar!

Verkooprijzen en meer informatie: 

  • Lovea BIO Sun Spray SPF 15                                     € 14,99/125 ml
  • Lovea BIO After Sun Milk                                          €   9,99/125 ml

De producten van Lovea BIO worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Trade Sense B.V. uit Breda en worden verkocht bij de betere drogist, zoals de filialen van ETOS, De Tuinen en diverse zelfstandige drogisterijen en natuurwinkels.

Voor meer informatie is er de website www.lovea.nl

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

Tags: