• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Dr. Organic Manuka Hand- en nagelcrème

Dr. Organic Manuka Hand- en nagelcrème

De Dr. Organic Manuka Hand- en nagelcrème kreeg ik tijdens de #beautyfullday mee bij de stand van het merk Dr. Organic. Ik heb wel eens de shampoo, conditioner, bodylotion en een masker van het merk geprobeerd en voor de rest ben ik eerlijk gezegd niet heel erg bekend met het merk. Vooral de kokos bodylotion vond ik toen echt heerlijk en de shampoo vond ik ook erg fijn en maakte m’n haar voor mijn gevoel ‘extra schoon’. Ik vond het dan ook heel erg interessant om wat meer over het merk te horen en ben nieuwsgierig geworden naar de diverse lijnen binnen het merk. Ik probeerde ook de Dr. Organic Manuka Hand- en nagelcrème uit en de geur vind ik echt heel erg lekker en de honing, maar ook een beetje een aloë vera geur komt mij tegemoet. Ik kamp de laatste tijd weer met extreem droge handen en heb het idee dat ik de hele dag wel crème kan smeren. Ik vond het dan ook erg handig om deze crème mee te krijgen en ik heb hem meteen lekker in m’n handtas gestopt.

De uitstraling van Dr. Organic vind ik heel erg mooi! Toch natuurlijk, maar ook kleurrijk en opvallend in de schappen! De handcrème komt in een handige tube en bevat 125 ml handcrème, want ik een mooie hoeveelheid vind. De handcrème ruikt heel erg lekker naar een frisse honinggeur in combinatie met aloë vera en de geur vind ik dan ook heel erg lekker en bijzonder.

De handcrème is aan de dikkere kant en dat vind ik prettig, trekt toch lekker snel in en voedt mijn handen erg goed.  Mijn handen blijven lekker een paar uur gevoed en daar houd ik van. Ik smeer twee keer per dag met deze handcrème en dat is dan echt voldoende. Mijn handen blijven lekker gevoed, maar voelen gedurende de dag niet vet aan gelukkig. De geur blijft niet heel erg lang hangen, maar dat vind ik voor een handcrème niet echt een negatief punt. Deze handcrème heeft mij nieuwsgierig gemaakt naar de rest van de lijn, zoals de body butter die lijkt mij wel heel erg fijn en prettig in deze geur.

Dr Organic producten zijn:

  • vrij van parabenen
  • vrij van Sodium Lauryl Sulphate (SLS)
  • gecertificeerd BioActive om de functionaliteit van de ingrediënten te garanderen
  • niet getest op dieren en bevatten geen dierlijke ingrediënten
  • vrij van schadelijke chemicaliën
  • vrij van minerale olie (zoals paraffine en petrolium, in plaats daarvan worden plantaardige olie en extracten gebruikt)
  • vrij van genetisch gemodificeerde ingrediënten
Tags: