• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Dream Cream van Lush – wondermiddel tegen eczeem

Dream Cream van Lush – wondermiddel tegen eczeem

Ik heb als kinds af aan te maken met een eczeemhuid, allergieën en astma. Mijn eczeem is gelukkig de laatste jaren onder controle, maar ik heb wel andere tijden gekend waarin het enorm heftig was. Meerdere hormoonkuren zijn er op mijn lijf gesmeerd en het ging maar niet weg. Ik heb heel wat hormoonzalfjes geprobeerd, maar de laatste jaren wil ik het niet meer gebruiken. Ik vind de hormoonzalfjes niet prettig, omdat het ook op plekken waar het veel gesmeerd is, mijn pigment aanvreet. Ik heb toen gekeken voor een andere oplossing, een natuurlijke oplossing, want ik wil natuurlijk niet iets gebruiken wat mijn pigment uit mijn huid haalt. Ik heb heel lang gezocht naar producten bij natuurlijk winkels, totdat ik bij Lush kwam en mijn oog toevallig viel op de Dream Cream. Niet het meest aantrekkelijke product uit een Lush winkel, maar wel een product wat geweldig werkt! Weg met al die doktersmiddeltjes, ik smeer gewoon potten Dream Cream op mijn eczeem!

Ik vind dit echt een hele fijne oplossing. Vooral omdat ik zo klaar was met al die troep in de zalfjes die ik van de dokter kreeg. Dit werd echt perfect voor mij eczeem, dus mocht je ook heel veel last hebben eczeem en geen hormoonzalf op je eczeemplekken wil smeren, dan raad ik je echt deze pot Dream Cream aan van Lush.Dream Cream is ons best verkopende product, wereldwijd! Het is met recht een top-product.

We maken Dream Cream voor mensen met een probleemhuid (en voor mensen die willen voorkomen dat ze huidproblemen krijgen). Als basis gebruiken we havermelk, bekend om de helende werking op een probleemhuid. Om diezelfde reden gebruiken we rozenwater. De andere ingrediënten zijn ook gekozen vanwege het helende, verzachtende effect op je huid. Blauwe kamille, roos absoluut, tea tree en lavendel hebben wat dit betreft al sinds mensenheugenis een goede reputatie.

Tags: