• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Essie – Surf’s Up collectie

Essie – Surf’s Up collectie

Ik ontving in mijn goodiebag van het het L’oréal event drie prachtige lakjes van de Essie – Surf’s Up collectie. Drie prachtige zomerkleuren, uit een hele mooie collectie voor de zomer. Ik vind álle lakjes mooi uit deze collectie en dat heb ik niet snel met een collectie. Ik ben gewoon echt dol op dit soort zomerse tintjes. Ik liet mijn nagels al lakken in een het vrolijke peachykleurtje Peach Side Babe en drie andere tinten uit de Essie – Surf’s Up collectie zaten ook in de goodiebag. Ik ben daar echt super blij mee!

Ik ben dol op zomerse kleuren nagellak. Ik draag graag felle kleurtjes en die kleurtjes kan ik nog meer waarderen dan de winterse tinten. Ik kan dan ook heel erg enthousiast worden van zo’n mooie zomerse collectie.

De gehele Essie – Surf’s Up collectie

Chillato, doet mij meteen denken aan een ijsje. Door de mooie naam, maar doet mij ook denken aan een zomers limoen ijsje. De lichtgeel/groenige (?) nagellak vond ik meteen op het eerste gezicht al heel erg mooi. Wel een lastig kleurtje voor mijn lichte huidskleur, maar ook vaak best wel rode handen. Ik vind niet alles mooi staan, omdat ik gewoon veel roodtinten in mijn vingers heb.

Pret a Surfer een mooi blauw lakje, waar ik gelijk al verliefd op was. Ik vind blauwe lakjes gewoon heel erg leuk! Opvallend, maar niet te en ik vind blauw altijd kunnen.

De rood-roze Sunset Sneaks vind ik echt een heel erg leuk kleurtje voor op mijn tenen. Ik draag graag dit soort kleurtjes op mijn tenen en die heb ik dan ook meteen aangebracht!

De kwaliteit van Essie vind ik heel erg goed. Ook van deze lakje stuk voor stuk, maar ook van de andere lakjes die ik van Essie thuis heb liggen. Ik heb nu zo’n 15 lakjes van Essie en ik vind ze allemaal heel erg fijn! Ik heb best zwakke nagels, die altijd maar kort zijn, maar die ik wel graag voorzie van een leuk kleurtje! De Essie – Surf’s Up collectie vind ik heel erg leuk, lekkere vrolijke kleurtjes die mijn doen denken aan diverse ijsbolletjes in alle kleuren van de regenboog. Een geslaagde zomercollectie, waar je zeker vrolijk van wordt.

Sowieso ga ik het peachykleurtje en de lichtblauwe er nog even bijkopen, want die wil ik heel graag hebben. Ik ben dol op de drie tinten die in mijn goodiebag zaten. De lichtgeel/groene vind ik erg mooi als mijn handen net nog iets bruiner zijn. De blauwe heb ik meteen op mijn nagels gedaan en de roze op m’n teennagels! Ik ben heel erg tevreden over de lakken van Essie – dat was ik al – en deze collectie maakt mijn liefde voor Essie weer helemaal waar. Ik vind het een prachtige collectie, goede kwaliteit en Essie lakjes blijven nou eenmaal het beste zitten op mijn nagels.

Tags: