• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Essence Snow Jam | Goofy-blue & Lilac is my style

Essence Snow Jam | Goofy-blue & Lilac is my style

De Snow Jam collectie van Essence ligt alweer een tijdje in de winkels. In eerste instantie vond ik de collectie weinig aan. Deze collectie bevat een heleboel koele, ijzige kleuren die ik bij mijzelf niet zo vind staan. Twee lakjes spraken mij uiteindelijk toch wel aan en verdwenen in mijn winkelmandje. De Snow Jam collectie past wel echt in het plaatje met al die sneeuw die er de afgelopen week is gevallen. 

Ik kocht twee lakken namelijk 01 Goofy-blue en 02 Lilac is my style. Goofy-blue is een ijzig blauw lakje met shimmers erin. Lilac is my style is een paars lakje die in eerste instantie op een crème lakje lijkt, maar als je heel goed kijkt zie je wat lichte shimmers.

Essence heeft ditmaal gekozen voor de potjes die ook in de gewone collectie zitten. Essence wisselt nogal af met de potjes die ze gebruiken voor een limited edition. Het kwastje is vrij breed, dus je bent snel klaar met lakken. Je moet wel oppassen dat je niet er naast lakt, want dat gebeurt vooral bij je smalle nagels snel.

01 Goofy-blue is echt mijn favoriet. Wat een bijzonder lakje is dit toch, met zijn ijsblauwe kleur en aanwezige shimmers. Ik draag dit lakje nu al een paar dagen en het steekt lekker af tegen de sneeuw dit buiten ligt op dit moment. Dit wordt een lakje die ik erg veel ga dragen, dat weet ik nu al.

Met twee laagjes dekt Goofy-blue prima en de droogtijd is erg snel.

Tags: