• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Essence Hello Autumn Collectie| Review & Swatches

Essence Hello Autumn Collectie| Review & Swatches

Gister was ik even naar de zogeheten lappendag bij ons in het centrum van Zaandam. De lappendag is er ieder jaar wanneer de kermis er staat en het is gewoon een braderie. Vroeger vond ik het echt ontzettend leuk om daar heen te gaan, maar het wordt steeds minder. Nu stonden er maar heel weinig kraampjes en wilde ik naar huis zonder iets te kopen (oké wel een satékroket en een heerlijke frozen yoghurt) tot dat ik langs de Kruidvat liep. Ik vroeg mij opeens af of de Hello Autumn collectie van Essence al in de winkels lag. Het schap was al flink leeggehaald, maar er waren gelukkig wel wat producten die ik op het oog had! Ik was heel erg nieuwsgierig naar het oogschaduwpalette met de groene tinten en de mulit colour powder. Kijk mee naar het uitgebreide artikel van Essence – Hello Autumn Collectie (LE).

Hello autumn – eyeshadow palette

Ik ben in de herfst/winter echt dol op groene tinten, dus dit budgetpalette moest en zou ik weten te bemachtigen. Ik heb wel diverse groene tinten in Sleek palettes zitten, maar ik was erg benieuwd of Essence ook een topper kan uitbrengen. Ik had al eerder swatches gezien van het andere palette met bruintinten, maar dit palette had ik nog niet voorbij zien komen.

Ik ben erg onder de indruk van het pigment! Wel jammer dat de twee groene tinten wel heel veel van elkaar weg hebben en om de oogleden zie je er helemaal weinig verschil tussen. Ik ben heel erg blij met dit palette, deze gaat zeker veel gebruikt worden. Ik vind de oogschaduws ook erg fijn om de oogleden, blenden makkelijk, maar laten zich niet te makkelijk wegbrengen. Ben je dol op groene oogschaduws, dan is dit palette zeker iets voor jou!

Er zijn dus twee oogschaduwpalettes te verkrijgen voor de prijs van €3,89 per stuk.
Hello autumn – multi colour powder

Het multi colour powder met zijn schattige gouden blaadjes en het mooie relief in het product, is een plaatje om te zien. Ik denk dat mensen het poeder alleen al kopen omdat het er zo tof uitziet. Stiekem kocht ik het product daarom ook, maar ik was ook nieuwsgierig naar het product zelf.

De multi colour powder is te gebruiken over het gehele gezicht, maar ook om je gezicht en hals wat meer van kleur te voorzien. Ik heb het poeder geprobeerd te gebruiken om mijn gezicht mee af te poederen en om als bronzer te gebruiken. Ik vind het poeder om je gezicht af te poederen prima werken, maar ik ben bang dat als ik heel erg licht ben (nu is mijn gezicht wat gebruind) dat het poeder aan de donkere kant is. Als bronzer vind ik het poeder veel te licht helaas. Voor nu vind ik hem dus prettig om mijn gezicht mee af te poederen. Wel bevat het poeder een glansje dus je moet daar wel van houden.

Ik ben wel bang dat het product een overspray bevat en ik ben dan wel benieuwd wat voor kleur er dan precies overblijft.

Hello autumn – multi colour powder €3,39 per stuk

Hello autumn – eye pencil

Ik kwam dit prachtige oogpotlood tegen en in het persbericht was dit oogpotlood mij helemaal niet opgevallen. Ik vond het potlood er zo mooi uitzien toen ik het potlood even open deed in de winkel. Ik wilde even checken wat voor groene kleur het is en ik zag deze mooie (mosgroene) tint. Ik was gelijk verkocht door de kleur en het enige waar ik een beetje bang van was, dat het potloodje heel erg hard zou zijn. Zo zag het potlood er namelijk uit. Daar klopt gelukkig helemaal niks van, er verscheen een super zacht lijntje op mijn hand én waterlijn.

Verkrijgbaar in Leaves Are The New Beef en Charlie Seen In Green. 

Essence Hello Autumn Eye Pencil * € 1,59

Hello autumn – thermo nail polish

Deze nagellak verandert net zoals de herfstbladeren van kleur. Wanneer de nagellak aangebracht wordt, schitteren de originele kleuren rood, oranje, lichtgroen, bruin en goud in verschillende nuances afhankelijk van de temperatuur. Verkrijgbaar in: Beauti-FALL Red, Meet My Pumpkin, Charlie Seen In Green en Keep Calm & Go For a Wal. Ik heb niet zulke goede ervaringen met de thermo nail polishes. Ik vond en vind ook weer bij deze dat de kleuren niet echt veranderen. Het verandert een beetje als ik aan het afwassen ben (warm water) maar voor de rest vind de kleur gedurende de dag gewoon hetzelfde als op de swatches. Jammer! Ik vind de kleur ook niet echt bijzonder en geen toevoeging op mijn stash. 

Essence Hello Autumn Nail Polish  € 1,99

Conclusie

Ik ben heel erg te spreken over het mooie palette, over het gouden glansje wat van het poeder afkomt en de mooie groene kleur van het oogpotlood. Het nagellakje vind ik niet bijzonder en geen aanvulling op mijn stash. Essence Hello Autumn wordt tijdelijk verkocht bij Kruidvat en of Trekpleister en bij deze trend edities geldt op=op.

Tags: