• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Essence Fantasia | Elf yourself & Elves like lilac

Essence Fantasia | Elf yourself & Elves like lilac

De nieuwe Trend Editie van Essence ligt alweer in de winkel. Ditmaal is het een redelijk ‘zoete’ trend editie met namen van fantasiefiguren zoals elven. Ik vind deze collectie ook totaal niet bij de winter passen, eerder zou ik deze collectie uitbrengen in de lente, met deze vrolijke felle kleurtjes. Toch waren er wel twee producten waar ik nieuwsgierig naar was en deze heb ik weten te bemachtigen. 

Elk sprookje heeft een happy end… Hier komt de perfecte finish voor je teint: de multi colour highlighter met prachtig bloemdessin geeft subtiele accenten aan je gezicht, hals en décolleté met glinsterende pigmenten. Verkrijgbaar in 01 elf yourself.

Deze prachtige highlighter sprong voor mij er meteen uit toen ik het persbericht zag! Kijk naar de swatches en de shimmers en glitters komen je tegemoet!  Ik vind vooral de warme roze kleur een hele mooie highlighting kleur, de andere vind ik wat de ijzig ogen.

01 elves like lilac nailpolish €1,89 is een prachtige paarse lak met een lichte shimmer erin. De nagellak is heel erg snel droog dat is het eerste wat mij opvalt toen ik mijn nagels aan het lakken was met deze lak. Heerlijk als nagellak zo snel droog is! Ik draag twee laagjes elves like lilac!

Ondanks dat ik de collectie niet vind passen bij het seizoen, had liever kerstkleuren gezien in deze collectie, vind ik toch twee producten uit deze collectie erg fijn! De Essence Fantasia trend editie is vanaf nu verkrijgbaar! De highlighter ziet er erg mooi uit en ik weet zeker dat deze zo uit de schappen is verdwenen.