• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Essence | Come to Town Shimmering Body Powder

Essence | Come to Town Shimmering Body Powder

Kerst en glitters het hoort gewoon bij elkaar. Wel vind ik een leuke toevoeging van glitters prima, maar ik hoef er zelf niet als een wandelende kerstbal bij te lopen. De Shimmering Body Powder van Essence, in dit te schattige doosje, trok dan ook echt meteen mijn aandacht. De aandacht ging in eerste instantie uit naar het doosje en met dat gevoel nam ik dat dit product mee. Ik schreef er al eerder een artikel over, dat mijn aandacht heel erg uitgaat naar het uiterlijk van het product. 

Ik nam van de Essence Come to Town collectie ook al de lipsticks en een feestelijk nagellaksetje mee. De collectie heeft mij tot nu toe positief verrast.

Verpakking

De verpakking vind ik heel erg leuk! Lekker feestelijk en je ziet gewoon dat er nét even wat extra aandacht is besteed voor de feestdagen. Het doosje is gewoon leuk om te hebben en op je make-up tafel neer te zetten vind ik! Ik vind het ook niet echt een verpakking voor een budgetmerk zoals Essence, maar meer voor een wat duurder merk zoals Bourjois of L’Oreal. Erg leuk om te zien Essence, echt een feestje de verpakking.

Deze glinsterende body powder met donsapplicator is gehuld in een superleuke cadeauverpakking en geeft je huid een subtiele glans. de lichte vanillegeur is gewoonweg onweerstaanbaar!

Essence | Come to Town Shimmering Body Powder

De verpakking is een feestje, dat hebben wij natuurlijk al lang gezien, maar hoe zit het met de inhoud?  Ik vind het heel erg dat er in het doosje ook een feestelijke puff erbij krijgt waar je de shimmering body powder mee zou kunnen aanbrengen. Het is erg leuk en makkelijk dat het erbij zit, maar ik kies toch voor een fijne kwast met het aanbrengen. Ik vind mijn kwasten net wat fijner werken dan de puff. Mocht je geen kwasten hebben dan is dit natuurlijk een groot voordeel, krijg je het er gewoon meteen bij. Wanneer je de verpakking openmaakt ruik je een lichte vanillegeur en dat is het eerste wat mij opviel. Vanille vind ik super lekker ruiken, dus de geur verraste mij!

Swatches

De Shimmering Body Powder heeft een mooie witgouden glans met hele fijne glittertjes. Ik vind het prettig om te zien dat de glitters fijn zijn en een mooie gloed hebben. Chunky glitters zijn leuk voor op de nagels bijvoorbeeld, maar niet op je gehele body. Ik vind de glitters een hele mooie, warme en gouden gloed hebben. Je krijgt mooie glitters op je lichaam, maar fijn en subtiel en dat vind ik prettig. Je bent helemaal klaar voor een feestje en in het licht zie je hier en daar een glinstering.

Conclusie

De verpakking vind ik echt geweldig en de shimmering body powder staan dan leuk op mijn make-up kastje. Ik vind het erg leuk om er naar te kijken en ik vind de inhoud ook erg prettig. Lichte glitters met een prachtige warme gloed, die net even wat meer opvallen als er licht op fonkelt én met een warme vanillegeur. Ik ben om en je ziet er feestelijk uit met deze body shimmering powder. Net wat meer glans aan je body, maar niet te veel glitters zodat je als kerstbal door de maand december gaat.

Verkrijgbaarheid en prijs

Essence Come To Town Shimmering Body Powder – € 3,39 is tijdelijk verkrijgbaar bij Kruidvat en of Trekpleister

Tags: