• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Essence Come To Town lipsticks

Essence Come To Town lipsticks

Van de week konden jullie het leuke setje zien van Essence Come to Town – de nagellakjes en nu is het de beurt aan de mooie lipsticks! Is that you Santa? en Wrapped in Pink zijn de namen van deze leuke lipsticks voor de feestdagen. Ik vind de lipsticks van Essence erg fijn, dus deze kon ik dan ook niet laten liggen in de winkel. Vooral de paarse ‘Wrapped in Pink’ leek mij echt super tof!

Verpakking

De verpakking vind ik erg echt heel erg leuk uitzien. Lekker kleurrijk en het mooie lettertype voor de worden ‘Come to Town’. De verpakking is gewoon simpel en alles behalve luxe, maar dat is ook niet het doel van budgetmerk Essence. Essence wil gewoon fijne, betaalbare producten afleveren en ik vind dit er prima uitzien.

Essence Come to Town lipsticks 

Onder de mistletoe… de seizoenskleuren klassiek rood en donkerroze zorgen voor kusbare lippen met een wow-factor! de crèmige textuur houdt urenlang en droogt de lippen niet uit.

Is that you Santa? vind ik de allerleukste naam hebben, maar het kleurtje is een beetje standaard. Klassiek rood noemt Essence het, maar ik vind het niet echt rood rood. Deze lipstick van MAC vind ik bijvoorbeeld echt klassiek rood. Wrapped in Pink vind ik ook niet echt roze, maar meer een paarstint die ik tevens heel erg bijzonder vind.

Conclusie

De lipsticks blijven redelijk goed zitten en zijn erg goed gepigmenteerd. De lipsticks glijden lekker over je lippen heen met aanbrengen en ik vind ze ook totaal niet stroef met aanbrengen. Vaak merk je wel dat goedkopere lipsticks lastig aanbrengen, maar daar heb ik zeker geen last van. Wrapped in Pink vind ik erg speciaal en die zou ik dan ook zeker aanraden. Is that you Santa? heeft een hele leuke naam, maar ik vind hem niet zo bijzonder!

Prijs & verkrijgbaarheid

Deze leuke Essence Come to Town lipsticks (twee kleuren) zijn verkrijgbaar voor €2,59 per stuk bij Kruidvat en of Trekpleister. Let op deze lipsticks zijn onderdeel van een LE, dus het is op=op.

Tags: