• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Essie Spring ’16 collectie

Essie Spring ’16 collectie

Jaaaa een lente collectie, heel erg leuk! Ook nog eens van m’n favoriete nagellakmerk Essie. Essie heeft een prachtige lente collectie samengesteld. Ook met kleurtjes die ik niet standaard verwacht in een lentecollectie. Ik verwacht vaak een lentecollectie vol pastelkleuren zoals zachtgeel, zacht roze etc. Deze lente collectie vind ik anders en verrassend leuk! Ik ontving 5 van de 6 kleuren van de Essie collectie. Naar kleur nummer 6 ben nu ik stiekem ook wel een beetje benieuwd naar! Kijk mee naar de Essie Spring ’16 collectie!

De collectie is heel erg vrolijk, verrassend en lekker lente-achtig! Ik vind het ook heel erg leuk dat er twee groenachtige lakjes inzitten, maar geen kleuren groen die je verwacht bij een lente collectie. Ik draag op alle foto’s twee laagjes en dat is wel voldoende voor de dekking. Sommige kleurtjes dekken zelfs als heel erg goed met één laagje. De lakjes brengen makkelijk aan en blijven twee tot drie dagen goed zitten.

Lounge lover een prachtige zalm-roze kleur! Echt een kleurtje waar ik vrolijk van word en die ik graag op m’n teennagels wil dragen.

Sunshine state of mind is ook zo’n lekker vrolijk kleurtje. Oranje draag ik niet heel erg snel, maar zo nu op de swatches vind ik het eigenlijk wel leuk!

Shades on is een leuk paars lakje en die vind ik heel erg leuk!

Poolside service vind ik zo’n leuk lakje! Je ziet ook heel veel kleding in deze petrol achtige kleur. Dit is één van m’n favorieten

Off tropic vind ik heel erg bijzonder in een lentecollectie. Leuk zo’n donkere groene tint. Ook één van m’n favo lakjes!

Off Tropic, Lounge lover en poolside service vind ik echt heel erg mooi! Ik ga zeker heel veel plezier hebben aan deze lakjes! Ik kijk er altijd naar uit als Essie weer met een nieuwe collectie komt.

De nieuwe Essie Spring collectie is vanaf nu te verkrijgen bij Etos, Bol.com & the make up spot. De prijs van de lakjes bedraagt €9.99 per stuk.