• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Essence All About Candies

Essence All About Candies

Na het zien van de persfoto’s was ik toch wel het meest nieuwsgierig naar dit palette en het palette met bruintinten, die altijd overal uitverkocht is. Ik hoop dat palette ook nog steeds te scoren. Dit palette was eigenlijk niet meteen mijn eerste keuze, maar ik besloot eens een keer pasteltinten te kopen, eens wat anders dan anders dacht ik toen. Ik vind het palette heel erg mooi vormgegeven, leuke kleurtjes en passend bij de komende seizoenen.

All about… beautiful eyes: een fantastische look is gegarandeerd met de vier nieuwe oogschaduwpaletten met elk zes trendy kleuren. de zachte textuur van de oogschaduwen bevat glanzende, matte en metallic effecten – voor eindeloos veel looks.

Wat mij als eerste opviel aan het palette is, dat het palette veel en veel lichter is als op de persfoto’s toen is laten zien. Ik vind de kleuren zo in het palette wel heel erg pastel en ‘wit’ ogen. Dat vind ik wel jammer, dat dat echte en groot verschil is.

Dit leuke Essence palette is niet alleen uitgebracht in deze versie ‘All about candies’, maar er zijn ook drie andere kleurencombinaties. Nude kleurtjes, een palette met warme kleuren en een palette met hele felle tinten. Ik heb dus het palette met pasteltinten.

De pigmentatie vind ik er nog wel redelijk uitzien voor de lichte tinten. Wel vind ik zowel in het palette als op de swatches, als op de ogen dat de kleuren allemaal té erg op elkaar lijken. Als je deze kleuren met elkaar uitblend is er vrijwel niets meer van te zien dat het diverse kleuren zijn. Het wordt dan gewoon één lichte pastelkleur. Blend vooral dus niet teveel tijdens het aanbrengen van de oogschaduws. Ik heb niet alleen gebruik gemaakt van pasteltinten voor de look, dat vond ik eigenlijk wat saai ogen. Ik heb een bruine kleur uit dit budgetpalette aangebracht in de crease, voor net wat meer warmte.

Look

De combinatie van de pasteltinten en de bruine tint vind ik wel erg geslaagd en ik ben blij met deze look! Voor de rest draag ik de gele, blauwe en groente tint op het ooglid, maar dat is niet echt te zien. Het ziet er wel uit als een pastelkleur, maar dat ik drie kleuren uit het palette heb gebruikt zijn echt niet te zien. Het bevestigt wel weer waarom ik niet dol ben op pasteltinten. Op het oog worden deze kleuren vaak echt één en oogt het geheel nogal flets zonder warme kleur eraan toegevoegd. Ik vind de combinatie zoals ik hem hierboven draag wél mooi!

Tags: