• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Fijne truien en sweaters via Otto!

Fijne truien en sweaters via Otto!

In de maand november mochten wij nog heel even genieten van heerlijk weer. De zon kwam weer even tevoorschijn en de jassen gingen uit. Voorlopig is dat niet meer het geval, want het wordt alleen maar kouder en kouder. Mijn herfst- en wintergarderobe is al lekker gevuld met heerlijke truien en sweaters. Ik ben de laatste tijd dol op heerlijk warme truien, die ook nog eens lekker zacht zijn. Ben je op zoek naar heerlijk warme kleding? Dan heeft OTTO een heel ruim assortiment aan lekkere truien en sweaters.

Ik ben altijd op zoek naar lekkere warme truien of sweaters. Ik ben de laatste tijd dol op van die heerlijke zachte sweaters, die lekker wijd vallen en stoer ogen. Ik combineer in de herfst/winter het liefst een lekkere trui met een mooie skinny en lekkere warme boots eronder. Ik vind het heerlijk om lekker simpel gekleed te gaan, want zodra het wat kouder wordt draag ik het liefst zo min mogelijk rokjes en jurkjes. Ik duik gewoon het liefst weg in mijn warme trui! Nadeel van truien of sweaters vind ik dat ik met m’n lengte nog wel eens last heb van mouwen die echt veel en veel te kort zijn. Ik heb zo in de jaren mijn favoriete merken ontdekt wat betreft truien, waarvan ik weet dat ze ook gemaakt zijn voor de wat langere vrouw. Vila, Vero Moda en Only hebben bijvoorbeeld heerlijke truien, wáár ik geen last van korte mouwen heb. De mouwen moeten namelijk zo lang mogelijk in de winter. Het liefst dat je je handen nog even kan verstoppen in je trui hmm.

Ik heb een aantal fijne truien uitgezocht die ik zo zou aantrekken. De mooie sweater met bloemen én de heerlijke trui/jurk van Vila staat heel hoog op mijn wishlist!  Draag jij graag sweaters?