• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Eerste Kiko winkel geopend in Nederland (Amstelveen)

Eerste Kiko winkel geopend in Nederland (Amstelveen)

jaaaaaaaa eindelijk is vandaag de eerste Kiko winkel geopend in Nederland, in Amstelveen om precies te zijn. Niet een keuze die ik had verwacht, want ik had verwacht dat Kiko in hartje Amsterdam geopend zou worden. Kiko is een merk waar ik graag shop als ik in het buitenland kom. In Italië of Duitsland heb ik wel eens één en ander van het merk gekocht. Het is een fijn en een betaalbaar merk, met prachtige producten! Super tof dat nu de eerste winkel is geopend en ik hoop dat er snel wat filialen bijkomen. Dit prachtige nieuws is natuurlijk een extra artikel waard 🙂

Nederlandse fans van het populaire beautymerk KIKO MILANO kunnen vanaf nu hun hart ophalen in Stadshart Amstelveen. Gezien het online succes van KIKO MILANO bij Nederlandse make-up en beautyfans is een fysieke winkel in Nederland een logische stap. De winkel verkoopt uiteenlopende beautyproducten waaronder make-up, huidverzorgingsproducten en accessoires. Het merk is populair door de combinatie van een luxueuze uitstraling, oogstaandenkwaliteit en toch zeer betaalbare producten. De vooruitstrevende producten van KIKO MILANO zijn geschikt voor iedere stijl, leeftijd en huidtype.

Kiko heeft regelmatig prachtige (tijdelijke) collecties die goed geprijsd zijn! Ik kan niet wachten om eens een kijkje te gaan nemen bij Kiko. Amstelveen is voor mij een uurtje reizen, dat is op zich nog wel te doen. Ik (en vele andere denk ik ook) had deze winkel toch liever gezien in het centrum van Amsterdam. Veel beter bereikbaar en ik heb het idee dat het dan ook een stuk beter loopt. Amstelveen is daarentegen wel weer een prachtige, luxe uitziend winkelcentrum, waar Kiko helemaal in past!

Tags: