• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Flormar Quartet Copper Dreams & Pink Flamingo’s

Flormar Quartet Copper Dreams & Pink Flamingo’s

Nog een review van Flormar producten en deze keer is het de beurt aan twee quartet oogschaduwdoosjes. Ik heb deze al even in de winkel geswatcht en ik was echt onder de indruk van de kwaliteit van de oogschaduws. Goed pigment, wel wat aan de poederige kant en leuke combinaties in een Quartet. Flormar heeft echt een leuk assortiment en daar ben ik eigenlijk nu pas van overtuigd. De opening vond ik maar rommelig, maar ik ben blij dat ik weer eens terug ben gegaan naar deze winkel. Ik wil nu alweer terug om nieuwe leuke producten uit te zoeken, want er was zoveel leuks te zien in de winkel! Ik nam in ieder geval een paar producten mee, onder andere deze leuke palettes genaamd Copper Dreams & Pink Flamingo’s.

Ik nam twee doosjes mee namelijk de roze/bordeaux kleurige Pink Flamingo’s en de bruinachtige Copper Dreams. Copper Dreams is een palette naar mijn hart en daar maak ik graag ooglooks mee. De mooie bordeauxkleur viel mij meteen op in het setje Pink Flamingo’s! Mooie goed gepigmenteerde bordeaux rode oogschaduwtinten zie je wat mij betreft veel te weinig en al helemaal in de budgetcategorie, want daar vind ik Flormar echt nog wel onder vallen met veel items.

Het mooie bijzondere setje Pink Flamingo’s is een kleurencombinatie die je niet heel erg snel tegenkomt vind ik. Vooral niet in een betaalbare categorie en een setje met goed pigment is denk ik ook ver te zoeken. Bordeaux rood vind ik bijzonder in een ooglook en dit mooie setje stond al een tijdje op mijn wishlist. Ik vind de oogschaduws wel poederig, dat had ik in eerste instantie niet verwacht.

Copper Dreams heeft ook een geweldig pigment en deze kleuren vind ik ook minder poederig dan van Pink Flamingo’s. Copper Dreams is in de omgang ook net wat fijner dan Pink Flamingo’s die vind ik wel wat lastiger werken.

Conclusie

Het zijn beide hele leuke palettes met mooie kleurkeuzes. Ik gebruik Copper Dreams graag voor dagelijks gebruik en ik moet zeggen dat ik deze oogschaduws net wat romiger vind en dus minder poederig dan die van de Pink Flamingo’s. Ik merk toch meer poederigheid bij Pink Flamingo’s en daarbij horend ook wat meer fall-out. Ik vind wel de kleuren mooier van dat palette, omdat Copper Dreams natuurlijk gewoon een ‘standaard palette’ is met veel voorkomende kleuren. Toch is het wel een palette naar mijn hart, omdat je dat soort kleurtjes al snel erbij pakt voor dagelijkse looks.

Tags: