Frisse, zomerse taco’s!
Ik ben echt gek op taco’s en ik maak vaak een standaard versie met gekruid gehakt, tomaat, mais, sla, champignons en een flinke laag kaas eroverheen. Ik besloot eens wat anders te doen en ik zag in het plaatselijke boodschappen-krantje van de supermarkt hier in de buurt dit lekkere recept. Dit recept was een succes, dus het leek mij wel leuk om te delen met jullie!
Ingrediënten voor twee personen:
- 100 gram Feta
- 4 tomaten
- 2 avocado’s
- 150 gram gehakt
- 2 potjes Kidneybonen in chilisaus
- 6 taco’s
Bereidingswijze:
Bak het gehakt even rul in een hapjespan en voeg als het gehakt gaar is de kidneybonen in chilisaus eraan toe. De kidneybonen hoeven alleen maar verwarmd te worden. Snijd ondertussen de tomaten in blokjes, haal de pit uit de avocado’s en verkruimel de feta. Doe de taco’s even kort in de oven zodat ze lekker warm en knapperig zijn. In de magnetron kan natuurlijk ook, maar dan kunnen ze wat slapper worden. Vul de taco’s met de gehakt/bonen vulling. Doe er als garnering de tomaten, avocado en de verkruimelde feta eroverheen en smullen maar!
Wat voor ingrediënten gaan er allemaal in jouw taco’s?