• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Oriflame Love Nature Aloë Vera (gecombineerde huid)

Oriflame Love Nature Aloë Vera (gecombineerde huid)

Ik ben de laatste tijd heel wat fijne producten aan het ontdekken van Oriflame. De make-up kwam onder andere al voorbij en er zijn producten bij die favoriet zijn geworden. Ik was toe aan een nieuwe lijn voor mijn gezicht, omdat mijn reiningsproducten aan het opgaan waren. Deze Oriflame Love Nature lijn kwam precies op tijd en deze lijn is bedoeld voor de normale tot gecombineerde huid. Een hele lange tijd heb ik een hele droge huid gehad, maar ik merk dat mijn huid langzaamaan verandert, naar een normale huid. Geen droge plekken meer, althans niet in de lente/zomer, maar gewoon een gezonde huid. Natuurlijk heeft mijn huid wel de nodige verzorging nodig en ik probeerde deze Love Nature lijn uit. Er zijn in totaal drie verschillende Love Nature lijnen uitgekomen voor verschillende huidtypes.

Geniet van de waardevolle schatten van Moeder Natuur met Oriflame’s Love Nature-producten! Deze nieuwe huidverzorgingslijn is verrijkt met verleidelijke geuren en verrukkelijke texturen om je zintuigen op een aangename wijze te prikkelen en je huid te helpen herstellen en revitaliseren. Oriflame’s Love Nature biedt een complete huidverzorgingsroutine voor verschillende huidtypes. Kies uit de rijke en  voedende Wilde Roos-lijn (voor de droge huid), de hydraterende en verfrissende Aloë Vera-lijn (voor de normale en gecombineerde huid)  of zuiverende Tea Tree-lijn (voor de vette en onzuivere huid). Deze nieuwe producten zijn ontwikkeld voor een natuurlijke huidverzorging. Elke lijn binnen  Love Nature is speciaal ontwikkeld op basis van een zorgvuldig geselecteerde combinatie van producten én ingrediënten om aan verschillende individuele huidbehoeften tegemoet te komen

De verpakking vind ik er heel erg stijlvol uitzien en de producten vallen lekker op in mijn badkamerkastje.  Ik vind de groene kleur lekker fris. Het enige wat ik wat minder vind is dat de crème in een pot komt en niet in een tube. Dat vind ik zelf prettiger en hygiënischer werken. Het is niet dat ik daardoor de werking van het product minder vind door de verpakking, maar mijn voorkeur gaat uit naar tubes.

Oriflame Love Nature Aloe Vera Cleansing Gel (€ 11,00/150 ml.)

Deze licht schuimende cleanser, ontwikkeld op basis van hydraterende Aloë Vera, verwijdert make-up(restjes) en verfrist de huid. De formule droogt de huid niet uit dankzij de toevoeging van o.a. hydraterende glycerine.

Ik gebruik allereerst de heerlijke cleansing gel die lekker schuimt en heerlijk fris ruikt. Ik vind het prettig om eerst mijn make-up af te halen met een make-up reiniger. Voor de restjes make-up gebruik ik dan de cleansing gel om alle make-up van mijn gezicht te verwijderen. De Cleansing gel doet zijn werk prima en haalt mijn make-up restjes er goed af. Ik vind de aloë vera geur erg lekker en mijn huid voelt niet trekkerig/droog aan na het gebruik van deze cleanser, ondanks de toevoeging van SLES.

Oriflame Love Nature Aloe Vera Face Toner (€ 11,00/150 ml.)

Deze frisse en verkwikkende gezichtstoner op basis van Aloë Vera-extract herstelt de huideigen pH-waarde en vochtbalans. Het resultaat? Een intens verfriste huid die comfortabel en zacht aanvoelt!

De Face toner gebruik ik om er voor te zorgen dat al het vuil, make-up  echt goed van mijn gezicht af is en dat ik bijvoorbeeld met een schoon gezicht mijn bed in stap. De toner is heerlijk fris en verkoelend en zorgt er voor dat mijn huid goed gereinigd wordt. Als een toner, net als deze, verkoelend is dan vind ik dat al een heerlijk schoon gevoel.

Oriflame Love Nature Aloe Vera Face Gel Cream (€ 12,00/50 ml.)

Een onmiddellijke vochtboost voor je huid? Deze milde en luchtige gel-crème op basis van Aloë Vera-extract, sheabutter en glycerine herstelt de natuurlijke vochtbalans van de huid, laat haar zacht en glad aanvoelen en zorgt voor een stralende en gezonde teint.

Ondanks dat ik de pot niet graag zie en ik liever een tube had gezien, vind ik de werking van deze face gel cream wel ontzettend lekker. Deze crème voelt heerlijk aan op mijn gezicht, totaal niet zwaar, want ik voel de crème amper zitten op mijn huid. Door de sheabutter wordt mijn huid ontzettend zacht en mijn huid reageert net als op de andere producten van deze lijn, ook op deze gel cream erg goed. Mijn huid straalt door deze crème en ziet er goed uit.

Oriflame Love Nature Aloe Vera Eye Gel (€ 12,00/15 ml)

Een snel absorberende en luchtige gelformule op basis van verfrissend Aloë Vera-extract die het tere gebied rondom de ogen verkoelt en hydrateert. De gel bestrijdt tekenen van vermoeidheid en laat de huid rondom de ogen zacht, glad en comfortabel aanvoelen.

Oogcrème dat gebruik ik eigenlijk nooit, terwijl dat wel zou moeten, aangezien ik ook niet meer de jongste ben. Ik vond een gezichtscrème voor de dag en nacht wel genoeg eigenlijk. Ik heb regelmatig dikke wallen onder mijn ogen, als mijn wekker weer eens om 6 uur gaat. Ik moest natuurlijk gelijk testen of mijn vermoeidheid wordt bestreden door deze eye gel. Ik moet zeggen dat ik door deze gel mij sowieso wakkerder voel, dan dat ik deze eyegel niet gebruik. De eyegel is super verfrissend, waardoor je ogen wel geopend moet worden. Het lijkt ook als of mijn wallen iets minder heftig zijn. Ik vind het fijn dat de eyegel snel intrekt en geen vettig laagje achterlaat op mijn gezicht. Ik moet denk ik toch maar aan de oogcrème wennen en het in mijn dagelijkse routine opnemen.

Conclusie:

Ik ben erg onder de indruk van deze Love Nature Aloë Vera lijn voor de normaal/gecombineerde huid. Ooit had ik een droge huid, maar de laatste jaren is mijn huid niet meer zo droog. Ik heb nog wel periodes, als het goed vriest buiten bijvoorbeeld, maar dan heeft iedereen extra verzorging nodig. Ik heb gelukkig in de loop der jaren een makkelijke huid gekregen (geen eczeemklachten bijvoorbeeld meer) en mijn huid reageert goed op deze lijn. De producten in combinatie met elkaar maken mijn huid heerlijk zacht, lekker verzorgd en laten mijn huid er gezond uitzien. Na fijne make-up producten, heeft Oriflame mij ook overtuigd met deze verzorgingslijn!

De producten zijn nu in de aanbieding en de producten zijn te koop via de website.  De gelcream en de eyegel zijn in de aanbieding voor €7,99 en de overige twee producten voor €6,99. Ik de prijzen met de afprijzing erbij wel erg leuk geprijst!

Tags: