• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
MUA Matte Foundation Soft Sand

MUA Matte Foundation Soft Sand

Het is de laatste tijd een ‘MUA overkill’ op mijn blog, maar ik wil alle producten zo graag laten zien. Ik probeerde deze matte foundation uit in een lekkere lichte kleur, soft sand. Is de lichtste kleur van MUA ook echt een lichte foundation? Ik zie helaas nog veel te vaak dat de lichte foundations nog wat te donker zijn.

Ik vind de verpakking van de matte foundation van MUA heel erg prettig. Ik vind tubes toch het lekkerste werken en ik hoef niet met mijn handen in een vies potje.

De kleur ziet er op mijn arm goed uit, maar wat ik wel meteen merk is dat de foundation zo ‘zwaar’ aanvoelt op mijn huid. De foundation is ook wat plakkerig en aan de dikke kant. Dat gaan wij eens uitproberen op het gezicht!

De foundation voelt als een hele dikke laag aan op mijn huid. Terwijl ik de foundation net als tijd aanbreng met deze fijne spons. Ik breng altijd een dunne laag aan, omdat ik maar heel weinig dekking nodig heb. Ik vind deze foundation niet prettig en luchtig aanvoelen op mijn huid. Ik heb het gevoel dat mijn hele huid dichtgeslibt zit en het is echt geen prettig gevoel. Bovendien plakt de foundation ook nog eens heel erg. Als ik wat poeder aanbreng over mijn foundation heen, is het plakkerige gevoel wel weg, maar als nog voelt de foundation niet prettig op mijn huid. Het voelt als een vervelende tweede laag op mijn huid en ik heb liever een luchtige foundation die je niet voelt zitten.

De kleur is iets aan de donkere kant, maar met wat poeder eroverheen en mijn bruine kleurtje van de afgelopen dagen komt het qua kleur wel redelijk in de buurt.

Deze foundation kan je maar beter gewoon in de winkel laten liggen dus! Ik heb geen idee wat deze foundation exact kost in Nederland, maar ik kocht deze foundation op de website van MUA voor 2 pond!

Tags: