• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
MUA kwasten blending brush & contouring blush

MUA kwasten blending brush & contouring blush

Kwasten, je kan er maar niet genoeg van hebben! Mijn vriend vroeg zich laatst af waarom af en toe al mijn kwasten op een handdoek liggen alsof ze zijn gewassen.. Hij kan het volgens mij nog steeds niet geloven dat ik mijn kwast echt was én dat het hard nodig is om de paar weken. Ik doe het meestal als ik een dagje vrij heb en ik lekker alle tijd ervoor heb. Grappig dat wij al twee jaar samenwonen en hij zich opeens afvraagt waarom daar die kwasten liggen. Vandaag review ik de kwasten van MUA! Ik heb de kwasten besteld via de website & hier is mijn video ervan te zien.

Ik bestelde uit nieuwsgierigheid twee kwasten namelijk de blending eye shadow brush (E3) en de blush/contouring brush. De kwasten zien er simpel uit, zijn zwart en het nummer van het type kwast staat er opgeschreven/gedrukt. Ik vind het wel erg makkelijk dat MUA ook werkt met nummers.

De blending eye shadow brush voelt lekker zacht aan op je oogleden, maar tegelijkertijd ook stevig. De kwast is stevig genoeg om wel genoeg oogschaduw op te pakken, of om de oogschaduw goed te blenden. De kwast doet zijn werk heel erg goed, blend goed en voelt goed aan op de huid. (1,95 pond)

De blush/contouring brush voelt ook zacht op je huid, maar in tegenstelling tot de andere kwast is deze kwast totaal niet stevig. Ik ben fan van stevige kwasten en al helemaal om te contouren of om blush aan te brengen. Ik vind het fijn dat de kwast schuin afgesneden is, maar in het gebruik vind ik de kwast niet fijn. De kwast pakt het product niet goed op en het voelt niet lekker om met zo’n slappe kwast je blush aan te gaan brengen. Deze kan je beter in de winkels laten liggen. (3,00 pond)

Conclusie:

Ondanks de blush/contouring brush die ik helemaal niets vind, ben ik wel nieuwsgierig naar de rest van de kwasten van MUA. Ik vind namelijk de blending eye shadow brush wel erg fijn, doet goed zijn werk, is stevig, maar tegelijkertijd voelen de haartjes zacht aan op je wangen.

Ik bestelde deze kwasten dus via de website van MUA. Iemand enig idee of er ook kwasten in de schappen in Nederland liggen?

Tags: