• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
MUA lipstick & lipbalm

MUA lipstick & lipbalm

Het is alweer tijd voor een MUA review! Jullie hadden nog deze twee lipproducten van mij tegoed. Ik heb al een heleboel goede ervaringen met het merk MUA. Van mij mag het wel in ieder filiaal in Kruidvat worden verkocht, met een nog uitgebreider assortiment. Ik kocht de lipbalm met de naam Irreplaceable en de matte lipstick in de kleur Pouty Pink

Pouty Pink (matte)

De matte pouty pink is een lief roze kleurtje. De kleur trekt wel erg snel in de lijntje en velletjes worden helaas (zoals bij veel matte lipsticks) extra zichtbaar. Pouty Pink blijft een paar uurtjes goed zitten, maar moet daarna wel worden bijgewerkt. Ik vind het een leuk kleurtje, maar ik had de kleur toch wat gepigmenteerder verwacht.

Irreplaceable

Irreplaceable is één van de lipbalms van MUA en is een lief roze/paars kleurtje! De lipbalm is niet heel erg gepigmenteerd en zorgt ervoor dat je lippen veel glans hebben en een klein beetje kleur. Irreplaceable blijft maar een uur goed zitten en daarna moet deze kleur echt wel worden bijgewerkt.

Ik kocht beide producten via de website van MUA. De verzending van MUA is echt super snel, binnen vier dagen had ik mijn pakketje al op de deurmat liggen. Volgende keer als ik weer wat ‘nodig’ heb of wil uitproberen, dan bestel ik gewoon weer via de site. Ik vind het nog steeds jammer dat er veel te weinig filialen van Kruidvat MUA zijn gaan verkopen. Ben jij al bekend met MUA?