• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
GOSH Autumn/Winter lakjes

GOSH Autumn/Winter lakjes

Ik ben Noortje en ik heb teveel nagellak, veel te veel en dat terwijl ik niet eens iedere dag een kleurtje op mijn nagels heb. Ik zou het het liefst wel willen, maar soms heb ik gewoon even geen tijd – en ook zin om mijn nagels iedere dag van een kleurtje te voorzien. Er blijft namelijk geen enkele nagellak langer dan één of twee dagen op mijn nagels zitten. Ik heb enorm zwakke nagels en door mijn werk blijft ook geen enkel lakje op zijn plek zitten. De laatste tijd heb ik weer wat meer zin om mijn nagels te lakken, ik houd van de herfstkleuren. Bordeaux rood, okergeel of gewoon blaadjes-groen? Ik was echt super enthousiast toen ik deze twee nagellak van GOSH ontving!

Frosted Silver zag er al meteen erg interessant uit, ik ben namelijk echt gek op de sandstyle lakjes en laat dit nou weer zo’n mooie zijn. Frosted Silver is een echte najaarslak en helemaal speciaal voor de decembermaand, met zijn leuke feestdagen. Blauw is ook helemaal mijn kleur en vooral denim blauw (Denim Delight), dus beide lakjes passen dan ook erg goed bij mij. Ik heb van beide lakjes twee lagen aangebracht en Frosted Silver zou nog wel een derde laagje kunnen gebruiken voor een complete dekking, als je voor een complete dekking wilt gaan.

Denim Delight is wel echt een mooi lakje, maar Frosted Silver vind ik nog even specialer, de finish, de perfecte zilverenkleur en dan ook nog eens een matte sand finish, love it!

De nagellakjes van GOSH zijn verkrijgbaar bij sommige Kruidvat filialen en kosten €7,29 per stuk!