• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Golden Rose Galaxy Nailpolish 21/29

Golden Rose Galaxy Nailpolish 21/29

Nagellak ik heb er niet meer zoveel mee als vroeger. Ik probeer wel regelmatig een leuk kleurtje op mijn nagels te dragen, maar het is niet perse meer noodzakelijk voor mij om altijd nagellak te dragen. Ik gaf ook meer dan de helft van mijn nagellakcollectie weg aan vrienden en ik besloot alleen maar lakjes te houden die ik draag en mooi vind. Ik kreeg de gelegenheid om twee Golden Rose Galaxy lakjes uit te zoeken en uit te proberen en het werd weer eens tijd voor weer meer nagellak op mijn blog. In de lente/zomer vind ik het sowieso leuker om nagellak te testen, te reviewen en te dragen. Ik ben gek op de lentekleurtjes!  Ik heb nog maar weinig gehoord over de Golden Rose Galaxy nagellakjes.

De Golden Rose Galaxy collectie bestaat uit maar liefst 25 verschillende soorten lakjes.  De lakjes zijn uitgebracht en onderverdeeld in vier verschillende textures. De kleuren 1 t/m 7 zijn matte basiskleuren die een glitter bevatten. De kleuren 10 t/m 15 zijn matte basiskleuren die een mix van glitter en multiglitter bevatten. De kleuren 17 t/m 23 zijn zgn. Crystal Sand shades. Deze kleuren hebben een zand-achtige textuur en bevatten een fijne glitter. De kleuren 25 t/m 29 bevatten een mix van matte en shimmery glitters in verschillende kleuren, afmetingen en vormen. Ik ontving nummer 21 (sand texture) en nummer 29 is een mix van kleine en grove glitters

De lakjes komen in deze leuke potjes met een glimmende rode dop. De inhoud van de flejses is 10.3 ml en dat vind ik een prima hoeveelheid voor een nagellakpotje. De kwast is niet te klein en niet te groot en mooi afgerond, er steken geen losse haren uit.

De mooie snoeperige, licht roze sandstyle lak is mijn favoriet van de twee ontvangen lakjes. Deze roze snoepjeskleur is echt perfect en dit wordt zeker mijn favoriete lakje voor de komende tijd. Ik draag twee laagjes nagellak en de dekking is prima.

De glitterige nr.29 is een mix van diverse soorten glitters en ziet er uit als een soort confetti op mijn nagels. Deze nagellak dekt nog niet in twee laagjes (foto) en ook nog niet in drie laagjes. Je zou er een basis onder moeten dragen, zodat het geheel wat leuker is. Ik vind de glitters zo op mijn nagels nogal saai.

De mooie roze sandstylelak is gewoon meer mijn ding en deze schittert inmiddels al een paar dagen op mijn nagels!

De Golden Rose Galaxy lakjes zijn verkrijgbaar bij Enchantra en kosten €5,95 per stuk!

Tags: