• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
GOSH Autumn / Winter Tempting Purple Quattro

GOSH Autumn / Winter Tempting Purple Quattro

Al eerder schreef ik over de nieuwe nagellakken van GOSH, waar ik twee lakken van liet zien. Vandaag is het tijd voor een nieuwe quattro en een duo van GOSH. Toevallig was ik eergister nog op een leuk event waar ik nog veel meer mooie producten heb mogen zien en swatchen uit de Autumn en Wintercollectie. Bekijk nu de swatches van de mooie paarse quattro Tempting Purple en tevens maakte ik er ook een look mee. Ik draag paarse oogschaduw echt veel te weinig besef ik mij weer nu ik de swatches en de look weer terugzie. 

Swatches van Tempting Purple. Van de swatches word ik super enthousiast, dat ziet er erg goed uit. De oogschaduws voelen heel fijn en zacht aan, dat vind ik al heel erg prettig. Nu is het tijd om er een look mee te maken.

Ik was vooral erg nieuwsgierig hoe het pigment op de ogen zou zijn. De swatches zien er namelijk erg goed uit en ook op de ogen heb ik weinig te klagen over de pigmentatie. Wat ik wel vind is dat je even op moet letten met het blenden van de oogschaduw, je blend de oogschaduws namelijk vrij snel weg.

Ik heb wel eens verhalen gehoord over de pigmentatie van GOSH die niet altijd even goed was. De laatste jaren heb ik wel meegekregen dat GOSH zijn kwaliteit enorm heeft verbeterd en ik zie ook als ik dit quattro swatch dat de pigmentatie zeker goed is. Ik ben erg blij om het merk GOSH beter te leren kennen, want ze hebben een heleboel fijne producten in hun assortiment zitten.

De Quattro Eyeshadow Tempting Purple kost €10,99 en is te koop bij sommige filialen van Kruidvat.