• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Glitternagellak | Hoe kan je dat het beste verwijderen?

Glitternagellak | Hoe kan je dat het beste verwijderen?

Ik krijg veel vraag over hoe ik mijn glitternagellak verwijder, dus ik vond het wel tijd voor een blogpost daarover. Eerst moet ik bekennen dat ik een hele lange tijd geen glitters heb gedragen. Ik vond het echt een hel om af te halen en ik ben niet zo’n glittertype. Toch hebben heel wat glitterlakken mijn hart gewonnen dit laatste jaar. Er zijn meerdere manieren om glitternagellak te verwijderen, maar ik doe het altijd op deze manier. Heb je geen zin om je rot te poetsen op je nagels? Gebruik dan deze manier!

Wat ik zelf altijd doe – en ik ook mee geef aan andere is dat ik mijn nagellak laat weken in de remover. Ik gebruik een remover van Essence zonder aceton. Aceton droogt je nagels en nagelriemen ontzettend uit en het is erg agressief voor je nagels. Wel staat remover met aceton er om bekend dat juist door de agressievere stoffen die er inzitten glitternagellak beter verwijderen. Ik vind de bijwerking van de aceton op mijn nagels dus totaal geen succes. Ik maak gebruik van een manier met remover zonder aceton. Wat doe ik dan anders dan met ‘normale’ creamy lakken? Ik doe veel nagellakremover op het watje, zodat het watje totaal doordrenkt is met de remover. Vervolgens wikkel ik een watje met remover om mijn nagel heen en laat dit even zitten, ongeveer zo’n 3-4 minuten. Ik doe dit gewoon onder een tv programma zodat je er totaal geen erg in heb dat het allemaal zolang duurt om de nagellak te verwijderen.

Eye candy!!! Glittercreaties van mijzelf.

Wanneer je het watje met remover na 3-4 minuten van je nagels haalt en even goed over je nagels heen wrijft, merk je gewoon dat de glitters er zoveel makkelijker vanaf gaan! Dit scheelt zoveel onnodig boenen op je nagels. Boenen op je nagels tot alles pijn doet. Herken je dat? Met deze methode hoeft dat totaal niet meer en hoef je ook niet je leuke glitterlakjes aan de kant te laten staan.