• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Glitter all the way – met de Holiday Joy Collectie ’12 van China Glaze

Glitter all the way – met de Holiday Joy Collectie ’12 van China Glaze

Hebben jullie ook al zo’n zin in de kerstdagen? Ik krijg steeds meer zin in de kerst, vooral nu langzaam aan de mooie collecties de schappen vullen in de winkels. Kerstcollecties zijn vaak ontzettend mooi en iedereen wordt er hebberig van. Eén en al glitter en glamour met de kerstcollecties en allemaal plaatjes om naar te kijken. Vandaag dan een kerstcollectie van China Glaze met een heleboel glitters. Ik begin glitterlakken steeds meer te waarderen en heb er dan ook veel te weinig in mijn stash. Eerst moest ik helemaal niets van glitters weten, maar ik ben toch echt verkocht. Ik heb drie van de twaalf lakken van de China Glaze Holiday Joy collectie voor jullie geswatcht.

Ik heb drie lakken van de Holiday collectie namelijk: Blue Bells Rings, Pure Joy en Glitter All The Way. Ik bracht van alle lakken twee laagjes aan.

Blue Bells Rings is een hele mooie aparte lak die ik nog niet eerder heb gezien. Het is een blauwe lak met een heleboel zilveren kleine shimmers/glitters in, waardoor de lak een mooie metallic glans krijgt. De lak lakt erg makkelijk en twee laagjes zijn zo aangebracht. 

Op de onderstaande foto staan swatches van de glitterlakken. De eerste foto is met één laagje en de tweede foto met twee laagjes, zodat je goed kan zien hoe de laagjes glitter zich opbouwen.

Glitter all the way is zoals de naam al doet vermoeden een glitter lakje. Een prachtig lakje met een heleboel kleuren glitters die je laat glitteren als een kerstbal. Deze glitterlak is erg goed op de bouwen, wat je goed kan zien op de foto’s. Je moet wel even wennen aan de glitterlak, want als je een keer met je kwastje over je nagels hebt gestreken en je doet het een volgende keer dan verdwijnen er weer wat glitters. Ook zie je wel op mijn nagels dat sommige stukjes weinig glitter hebben. Je kan ook deze nagellak prima over een andere lak heen doen, met één laagje heb je al een behoorlijke glitterbom op je nagels.

Naast Glitter all the way is dit ook een glitterlak uit de Holiday collectie en ik ben er onder de indruk van beide glitter lakken. Pure Joy dekt ook voor mij doen prima in twee lagen. Wanneer je een derde laag aanbrengt wordt de lak erg dik en vind ik het er niet meer mooi uitzien op je nagels. Je kan er ook voor kiezen, net als wat ik bij Glitter all the way vertelde om er een gekleurde basislak onder de doen.

Ik ben erg onder de indruk van alle drie de lakken en ik ben gelijk in de kerststemming met al deze mooie kleuren en glitters.

China Glaze lakken zijn ondere andere te koop bij Enchantra, Pretty Polish en de Boozyshop (nagellaksetjes).  China Glaze lakken zijn verkrijgbaar vanaf €4.95 tot en met €5,95

Tags: