• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
GOSH Herfst/Winter Velvet Touch Lipsticks

GOSH Herfst/Winter Velvet Touch Lipsticks

GOSH heeft weer een nieuwe collectie uitgebracht voor de komende herfst/winter. Er is weer rekening gehouden met nieuwe kleuren, nieuwe trends en nieuwe finishes. Vandaag behandel ik vijf van de acht Velvet Touch Lipsticks van GOSH. Andere producten uit de nieuwe collectie zoals de nieuwe nagellakjes, lippotloden, wenkbrauwgel en mascara komen een andere keer voorbij. De Velvet Touch Lipsticks hebben een zachte finish, maar wel met een glansje en brengen ontzettend makkelijk aan. Ik als echte lipsticklover, maakte dan ook een sprongetje toen deze lipsticks in de brievenbus vielen. 

De lipstickhulzen zijn mat en zwart en zien en wat mij betreft voor een drogisterijmerk prima uit. De swatches zien er prima uit, lekker romig, goed gepigmenteerd. Er zitten hele koele, lieflijke kleurtjes in de collectie, maar ook mooie herfst/wintertinten.

Romance (156) / Innocent (155) / Sweetheart (161) / Boheme (159) / Yours Forever (158)

Romance is een heel zoet roze kleurtje die niet zo mooi matcht nu mijn huid wat bruiner is. Ik denk dat deze kleur mooier staat als ik weer sneeuwitje wit ben.

Innocent is een super lief kleurtje, een mooi alledaags kleurtje die ik erg graag draag! Dit is echt een favoriet kleurtje

Sweetheart is een bruin kleurtje waar ik echt totaal niet van houd en ik vind ook niet dat het mij staat. Ik denk dat dit soort kleurtjes toch maar weinig mensen goed staan.

Boheme is een prachtige paars-achtige, ook wel een berrytint genoemd, die ik erg tof vind staan. Een super leuk kleurtje die mij ook een beetje doet denken aan de mooie MAC Plumful.

Yours Forever is een kleurtje die heel veel mensen mooi vinden. Lekker fel, goede gepigmenteerd en lekker ´booming in your face´. Of het echt een kleurtje voor in een herfst/winter collectie is weet ik niet. Ik draag allerlei kleuren het hele jaar door, maar de meeste felle tinten worden door mensen wel in de zomer gedragen. Ik vind Yours Forever toch best wel fel voor in een herfstcollectie.

Conclusie:

Ik ben heel erg onder de indruk van de mooie GOSH Herfst/Winter Velvet Touch Lipsticks. Ze voelen ontzettend zacht aan, een drankje en een hapje overleven ze zeker en ik ben onder de indruk van houdbaarheid van deze lipsticks. Ze blijven zeker een paar uur goed zitten en drogen mijn lippen niet uit. Innocence, Yours Forever en Boheme zijn mijn favorieten uit deze collectie

Verkrijgbaarheid:

De acht nieuwe kleuren zullen vanaf begin augustus verkrijgbaar zijn voor €9,49 per stuk bij geselecteerde filialen van Kruidvat. Gosh wordt helaas niet in iedere Kruidvat verkocht. De grotere filialen hebben alleen een GOSH schap.

Tags: