• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Hema Hydrating 3 in 1 Micellair Cleansing Water

Hema Hydrating 3 in 1 Micellair Cleansing Water

Ik gebruik al heel erg lang micellair water om mijn make-up mee te verwijderen. Ik ben groot fan van micellair water. Het is heel erg mild en zelfs mijn gevoelige ogen kunnen er tegen. Ik gebruik altijd die van Garnier, maar die is toch best wel prijzig €5,99. Het Hema Hydrating 3 in 1 Micellair Cleansing Water kost maar 2 euro en dat verschilt toch wel echt enorm. Tijd om te testen dus, want Micellair water is niet meer weg te denken uit m’n routine.

Het 3 in 1 Micellair Cleansing Water is voor alle huidtypes en dat vind ik heel erg interessant. Hema Hydrating 3 in 1 Micellair Cleansing Water komt in een doorzichtige fles en ik vind het er erg mooi uitzien. Deze micellair water is voor mij de goedkoopste micellair water die ik ooit heb geprobeerd.

De Micellair water hype

Een paar jaar geleden kwam Micellair water opeens op de markt. Iedereen was er lyrisch over en ook ik kan niet meer zonder. Steeds meer merken kwamen met een micellair water en nu test ik er zelfs eentje van Hema. Wie had dat gedacht dat ieder merk nu een micellair water op de markt ging brengen. Ik heb er veel getest en test nu zelfs nog een micellair water van Balea.

Micellair water beloofd je huid mild te reinigen, maar wel je make-up er grondig vanaf te halen zonder dat je daar heel veel kracht moet zetten. Daar was ik heel erg benieuwd naar, want ik vind het prettig dat je met de micellair water helemaal niet hard hoeft te boenen. Dat is in ieder geval mijn ervaring met de andere reinigers.

De naam is Hema Hydrating 3 in 1 Micellair Cleansing Water, maar wat betekent de 3 in 1 formule? Het micellair water is dus geschikt voor alle huidtypes en reinigt op een milde manier. Hij reinigt, verfrist en hydrateert. Een top product dus! Wat ik heel erg prettig vinden dat er geen vervelende ingrediënten in het micellair water zitten. Geen alcohol, geen parabenen en geen parfum. Allemaal pluspunten dus, voor de rest kom ik ook geen uitdrogende middelen tegen.

Hoe werkt het?

Ik moet de watjes even net iets langer op mijn ogen laten liggen in vergelijking met m’n favoriete Garnier reiniger. Ik merk dat de Garnier Micellair water net wat sneller het product van m’n gezicht oppakt. Ik laat gewoon de watjes net wat langer met het micellair water op mijn ogen liggen voordat ik ga wrijven. Make-up (geen waterproof, want dat draag ik nauwelijks) gaan er dan gemakkelijk vanaf en voor de rest doet hij niet veel onder voor alle andere watertjes die ik heb geprobeerd. Ideaal dus en dat je iets meer product nodig heb vind ik zelf geen ramp.

Wel heb je dus wat meer product nodig omdat ik de watjes net wat meer doordrenk met micellair water als die andere varianten.  Dus dat kan je een nadeel noemen, maar het enige echte nadeel vind ik de ouwelijke, muffe geur. Ik houd van een frisse geur en dat mis ik echt! Oprecht vind ik dat echt een nadeel want ik heb het idee dat m’n gezicht niet lekker frist ruikt na het reinigen met deze reiniger. Mijn huid voelt wel prima aan, niet uitdrogend en gewoon goed!