• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
De 10 leukste bikini’s van dit jaar

De 10 leukste bikini’s van dit jaar

De winter is nog maar net begonnen, maar ik kijk nu alweer uit naar de lente/zomer. Ik vind een beetje winter best leuk, maar wanneer het dagenlang koud, sneeuwt en het vriest verlang ik altijd heel erg naar de lente/zomer. De winter is nog niet eens echt begonnen, laten wij eerlijk zijn echt winter kan je dit niet noemen. Toch verlang ik alweer naar de dagen die langer duren. De zon die langer schijnt en vooral ook daadwerkelijk voelbaar schijnt. Ik vind het heerlijk als ik mijn dikkere kleding weer kan omruilen en de eerste voorjaarskleding weer uit de kast kan. De winkels vullen zich langzaam aan met de nieuwe collecties. De wintertruien worden omgeruild voor frisse lentekleuren, fijne open schoentjes en hele leuke badkleding. Ondanks dat het in Nederland niet snel ‘bikini-weer’ is, vind ik het wel heel erg leuk om bikini’s te kopen.

Je hebt zoveel leuke soorten en ieder jaar zie ik weer een leuk nieuw exemplaar. Ik heb best wel wat bikini’s in de kast, want ik vind het gewoon heel erg leuk om bikini’s te kopen. Ik word vrolijk van al die leuke kleurtjes en printjes. Van push-up bikini topjes die ik zelf heel erg fijn vind, maar ook tot de mooie bandeaubikini’s, waar je geen vervelende streepjes op je schouders krijgt tijdens het zonnen.

Deze 10 bikini’s in de collage vind ik allemaal stuk voor stuk heel erg leuk. Een hele wisselende collectie van allemaal diverse bikini’s. In m’n kledingstijl ben ik zelf niet heel erg kleurrijk, maar een bikini vind ik wel heel erg tof in felle kleurtjes en ik draag graag bikini’s met bloemen. Ik heb de mazzel dat ik vrijwel de meeste bikini’s wel pas met m’n gangbare cupmaat, maar ik vind het heel erg fijn om te lezen dat steeds meer mooie bikini’s komen voor meiden met een grotere cupmaat!