• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Rimmel Sculpting & Highlighting kit by Kate Moss

Rimmel Sculpting & Highlighting kit by Kate Moss

Jaaaaaaa éindelijk een drogisterij-merk die ook zo’n geweldig facepalette heeft uitgebracht om je gezicht te shapen en te highlighten. Ik had al een hele fijn Faceform palette van Sleek, maar Sleek is nou niet bepaald makkelijk verkrijgbaar. Niet iedereen heeft zin om dingen online te bestellen dus ik vind het geweldig nieuws dat Rimmel nu met dit geweldige Sculpting & Highlighting kit by Kate Moss komt. De  Sculpting & Highlighting kit by Kate Moss is verkrijgbaar in drie verschillende kleurtypes #001 Golden Sands – voorde lichte huid /#002 Coral Glow – voor de lichte/medium huid /#003 Golden Bronze – voor de medium/donkere huid. Ik had op het event van Rimmel al kennis mogen maken met de Coral Glow en die heb ik dan ook laatst mogen ontvangen. Ik kan alvast vertellen dat ik heel erg enthousiast ben!

Rimmel introduceert haar eerste Sculpting & Highlighting Kit ontworpen door Kate Moss – een trio ‘vaste poeders’ met kleuren om je gezicht te highlighten, te shapen en te definiëren. De zijdezachte poeders, die perfect passen bij iedere gezichtsvorm en huidskleur, blenden naad-loos met je natuurlijke teint om zo een gezonde, stralende,mooi shape look te creëren.

Rimmel Sculpting & Highlighting kit by Kate Moss

Het palette ziet er heel erg mooi uit en ligt ook nog eens lekker in de hand. Ik vind het palette ook mooi vorm gegeven met het goud en de handtekening van Kate Moss mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ik werd heel erg blij toen de postbode dit palette kwam bezorgen. De visagist had mijn gezicht al geshaped met dit palette, maar helaas was het palette toen nog niet op voorraad om mee te nemen. Ik kon mij wel aanmelden voor het palette naar keuze, dus ik was super happy toen het Rimmel Sculpting & Highlighting kit by Kate Moss binnenkwam.

De prijs van €10,99 vind ik ook heel erg fijn en ik denk zomaar dat dit kitje wel eens heel erg hard kan gaan en populair kan worden.

De swatches zien er wat mij betreft ook heel erg goed uit! De bronzer is wel goed gepigmenteerd, dus daar moet je wel even mee opletten en het laagje voor laagje aanbrengen. Beter iets te weinig dan dat je meteen heftige strepen op je wangen hebt. Ik breng liever een beetje aan en kijk of ik nog wat nodig heb. Ik ben groot fan en ik vind het echt een toevoeging op het assortiment van Rimmel. Rimmel is de laatste tijd erg goed bezig, want deze lipsticks vind ik ook heel prettig!

De Rimmel Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss is vanaf maart 2016 bij drogisterijen die Rimmel London verkopen. De adviesverkoopprijs is €10,99 en dat vind ik echt een top prijs voor een bronzer, highlighter en een blush in één. De kit is ook lekker makkelijk om mee te nemen en dan heb je alles gewoon bij de hand, ideaal!