• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Rimmel The Only 1 Lipstick

Rimmel The Only 1 Lipstick

Rimmel komt weer eens met iets nieuws en jullie hebben ze al even kunnen bewonderen in de vlog. Ik heb het over de Rimmel The Only 1 Lipstick! Ik vind zelf de lipsticks van Rimmel heel erg prettig en met name de Kate Moss serie. Rimmel vond dat er nog wel iets aan de lipsticks veranderd kon worden en de nummer 1 zat er nog niet tussen. Rimmel komt daarom half februari met de Rimmel The Only 1 Lipstick die goed gepigmenteerd is, hydrateert, comfort en blijven ook nog eens heel erg goed zitten. Ik heb ze mogen uitproberen, swatchen en een kleurtje laten aanbrengen op het Rimmel event.

De keuze van kleuren vind ik echt heel erg goed! Er komen twaalf kleuren uit en ze verschillen van nude, tot licht roze, maar er is zelfs een donkerrode lipstick te vinden. De lipsticks blijven zo’n twee tot drie goed zitten en worden na verloop van dragen steeds matter.

De textuur is heel erg romig, maar wel met een prachtig pigment. De lipstick laat zich heel erg makkelijk aanbrengen op de lippen wat ik heel erg prettig vind. Ik vind de lipsticks van Rimmel sowieso heel fijn!

Conclusie:

Ik vind deze twee kleuren echt heel erg leuk en ik ben benieuwd naar de andere 10 kleuren. Ik vind deze lipsticks van Rimmel ook weer prachtig! Ik vind het ook heel erg leuk dat ze in de loop van de tijd steeds matter worden. Rimmel heeft weer een prachtige lipsticks neergezet en beide lipsticks worden met liefde gedragen. The only 1? Dat niet, maar dat is meer omdat ik graag lipsticks draag van diverse merken en per merk een favoriet heb. The Only 1, vind ik toch wat saai om altijd maar van hetzelfde merk lipsticks te dragen. Wel vind ik ze heel erg goed en de prijs vind ik ook netjes!

Rimmel The Only 1 Lipstick € 11,99 verkrijgbaar vanaf half februari