• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Rituals introduceert Flowers of India Limited Editions

Rituals introduceert Flowers of India Limited Editions

Rituals introduceert Flowers of India Limited Editions voor deze zomer. Deze collectie bestaat uit een voedende bodycrème met shimmers, Summer Bliss Doucheolie (staat op de foto’s), Flower Shower Douchefoam, Indian Blossom geursticks, Lotus Secret geurkaas. Ik heb de Simmer Bliss Doucheolie ontvangen om te reviewen. Ik ben gek op de producten van Rituals. Ik vind Rituals echt een luxe merk, met heerlijke verwennerijen van diverse producten en goddelijke, bijzondere geurencombinaties. Ik verwen mijzelf regelmatig met een lekkere douchefoam van Rituals. De nieuwe collectie is vanaf april te koop en vandaag al een review van de Summer Bliss Doucheolie.

Dit is voor mij niet de eerste keer dat ik kennis mag maken met een doucheolie van Rituals. Ik heb al eerder kennis gemaakt met deze doucheolie en deze is zeer goed bevallen. De doucheolie van de Laughing Buddha collectie vond ik bijzonder, lekker fris en heerlijk voedend voor mijn huid. Ik gebruik eigenlijk vaak een douchegel, of een douchecrème, maar eigenlijk maar weinig doucheoliën.

De Summer Bliss Doucheolie van Rituals komt in een leuke, handige verpakking! De verpakking is wit met daarom een logo die mij ook meteen aan India doet denken. Ik vind de producten van Rituals vaak wel erg leuk vormgegeven en er is vaak veel kleur in verwerkt. Ik vind het juist leuk dat ze deze keer hebben gekozen voor een witte verpakking met details erop. Het pompje wat er op zit werkt erg makkelijk en gedoseerd. De verpakking voelt ook lekker stevig & staat ook nog eens leuk in de douche.

De ingrediënten van Summer Bliss Doucheolie. Er zit wel parfum en alcohol in deze doucheolie, maar bijvoorbeeld geen SL(E)S.

De Summer Bliss Doucheolie is een echte olie, die tijdens het aanraken van je natte huid, omgetoverd wordt tot zachte schuim. Je hebt maar een klein beetje olie nodig om je hele lichaam mee in te smeren. De olie voelt ontzettend zacht aan op je huid, verzorgt je huid tegelijkertijd super goed en na het wassen met deze olie voelt je huid ontzettend zacht aan. Je zou niet eens meteen een bodybutter/cream hoeven smeren zo voedend vind ik deze olie.

De combinatie van witte lotus en citrus is erg bijzonder. De geur is dus eerst wat aan de sterke kant, maar dat vervliegt gelukkig snel tijdens het aanbrengen op je lichaam. Daarna komt er een frisse citrus geur vrij in combinatie met een bloemige geur, die erg subtiel is.  Ik ben dol op de bijzondere geurencombinaties van Rituals. Keer op keer word ik verrast door de bijzondere combinaties, hoe komen ze er soms op!

In India staan verse bloemen symbool voor liefde en toewijding. Elke bloem staat hier bekend om specifieke eigenschappen. Zo staat de lotus symbool voor absolute schoonheid en zuiverheid. Gebaseerd op deze Indiase traditie, introduceert Rituals Flowers of India. Met deze exclusieve Limited Edition zomercollectie veranderen dagelijkse routines in zorgeloze, zomerse momenten. De verpakking van de nieuwe collectie geeft direct een vrolijk gevoel en de kleurrijke bloemmotieven fleuren elk interieur op.

Naast deze doucheolie ben ik tevens ook heel erg nieuwsgierig naar de bodycream met shimmer erin en de douchefoam wil ik ook zeker nog uitproberen.

Conclusie

Ik vind de verpakkingen van Rituals echt prachtig. Het staat heel erg mooi in je badkamer en het straalt luxe uit. De producten van Rituals zijn wel iets duurder, maar ik vind het fijn om mijzelf af en toe te verwennen met bijvoorbeeld een duurdere douchegel/olie/foam. €8,50 kan voor iemand een flink bedrag zijn om aan een doucheolie uit te geven, dus ik kan mij wel voorstellen dat het voor sommige een te dure doucheolie is. De werking van deze doucheolie is geweldig. Je huid wordt ontzettend zacht van deze doucheolie en de witte lotus & bergamot is een bijzondere, frisse, lenteachtige combinatie. Heerlijk vind ik deze doucheolie!

Pluspunten
Verkrijgbaarheid bij de Rituals winkels & online.
Bijzondere geurencombinatie
Luxe verpakking die erg mooi staat in je badkamer

Minpunten
€8,50 is redelijk prijzig voor een douchegel
Niet in iedere stad zit een Rituals winkel

De nieuwe collectie is vanaf april verkrijgbaar in alle Rituals-winkels, bij de Rituals-shops in warenhuis de Bijenkorf en via Rituals.com. Summer Bliss Douche Olie 200 ml – € 8,50

Tags: