Sleek Face Form Light

Het Sleek Face Form palette in light stond al een lange tijd op de wishlist. Ik wilde heel graag deze face form hebben, omdat het gewoon makkelijk is als een bronzer, highlighter een prachtige blush in één verpakking zitten. Makkelijk voor als je met vakantie gaat, dat scheelt weer een heleboel slepen.

In de Face Form zitten dus drie verschillende producten in één. Een bronzer, een highlighter een blush.

Ik heb een wit huidje en het is voor mij flink lastig om een goede matte bronzer te vinden. Er zat bronzers te vinden met een shimmer erin, maar ik vind dat persoonlijk niet mooi. Een blush heeft vaak al shimmer en een highlighter ook. Als je bronzer dan ook nog eens een heleboel shimmer bevat vind ik het effect niet meer natuurlijk.

De bronzer is voor de lichte huid nog wat aan de donkere kant. Wanneer je de bronzer voorzichtig aanbrengt met een stippling brush om wat schaduwen te creëren dan lukt het prima om een natuurlijk effect aan te brengen. Je moet alleen even oppassen met het aanbrengen, dat je niet te enthousiast aan de slag gaat met de bronzer.

De highlighter is een mooie lichte kleur met een shimmer erin. Op een licht huidje staat deze prachtig en je krijgt er een gezonde glow door.

Dan de blush, die heb ik al in mijn stash zitten, maar ik vind het niet erg dat deze ook in het palette zit. Het is namelijk de beroemde Rose Gold blush van Sleek en die is prachtig. Het is een blush die je al snel bij iedere look zou kunnen dragen.

De swatches. Kijk het pigment dan van alle drie de producten. Stuk voor stuk bevatten ze erg veel pigment en daar staat Sleek dan ook om bekend.

De drie producten op mijn wangen/jukbeenderen.

Ik heb mijn Face Form gekocht bij de webshop Alice & Jo en ik heb daar €13,00 exclusief verzendkosten voor betaald. Voor €13,00 euro heb je drie prachtige producten die je afzonderlijk van elkaar ook kunt gebruiken. De drie producten matchen ook perfect met elkaar, dus ze zijn ook prima over elkaar heen te gebruiken om te contouren, te highlighten en een blush aan te brengen op de wangen/jukbeenderen.

De Sleek Face Form is verkrijgbaar in vier verschillende combinaties verkrijgbaar die matchen bij je  huidskleur. De Face form is verkrijgbaar in Light/Fair/Medium en Dark.

20 Reacties

 1. 9 februari 2013 / 06:28

  Ah prachtig! Ik was al van plan om dit palette te kopen, maar ik twijfelde nog een beetje. Maar je hebt me nu eigenlijk wel helemaal overgehaald 🙂

 2. 9 februari 2013 / 09:16

  Ik heb dit palette al een keer in mijn virtuele winkelmandje gehad maar heb deze uiteindelijk niet gekocht. Daar heb ik nu spijt van! Hij is prachtig!

 3. 9 februari 2013 / 09:20

  Mooi zeg, zo’n paletje wil ik ook graag nog eens scoren!

 4. 9 februari 2013 / 11:21

  Heel mooi! Wat een leuke blog heb je, ik volg je ^^

 5. 9 februari 2013 / 11:36

  Wow wat een pigmentatie! prachtig.
  Mooie kleuren combi en fijn dat je zo alles in een hebt.

 6. 9 februari 2013 / 11:55

  Wow heel mooi, ga ik misschien ook bestellen 😀 x

 7. 9 februari 2013 / 12:24

  Hier ga ik me ook maar eens in verdiepen. Prachtige kleuren!

 8. 9 februari 2013 / 16:24

  Ik heb zelf de Face Contoour kit, praktisch hetzelfde idee, maar dan zonder blush. Aangezien ik de blush die erin zit al heb, kocht ik liever dat kitje. Ik gebruik het vaak en het werkt echt heel mooi om je gezicht te shapen!

 9. 10 februari 2013 / 13:06

  Wauw wat een pigment, ik ben altijd bang dat ze te donker zijn voor mijn bleke huid maar nu ik het op jou huid zie ziet het er goed uit 🙂

 10. Anita schoone
  14 april 2013 / 18:21

  Likelikelike!!!! Wil dit palette zoo graag maar vergeet hem gewnn iedere keer te bestellen en dan is m’n geld weer op hihi! :$ staat je ook erg goed btw! Xoxo

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx