• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Nieuw horloge van horloge.nl

Nieuw horloge van horloge.nl

Ik vind het heel erg leuk om m’n accessoires bij elkaar te laten passen. Nu had ik laatst een ‘dilemmatje’. Ik droeg altijd met heel veel liefde rosé gouden armbanden gecombineerd met een rosé gouden horloge. Nu kreeg ik van Tim voor de kerst prachtige oorbellen in het zilver. Ik combineerde dus een langere tijd geen sieraden meer omdat ik zilver en rosé goud niet bij elkaar vind passen. De zoektocht naar een horloge met een zilveren uurwerk was begonnen. Ik vond het maar lastig want de meeste uurwerken van de horloges waren nog groter dan mijn pols. Ik zocht gewoon een fijn exemplaar die ik ook tijdens mijn werk kan dragen. Uiteindelijk kwam ik uit bij een website met heel veel horloges. Er was onwijs veel keuze en het perfecte horloge wat voldeed aan mijn eisen was deze Prisma.

Een mooi horloge met een zwart bandje die je ook nog eens bij heel veel kledingstukken kan combineren. Ik heb expres gekozen voor een horloge wat makkelijk te combineren is, want ik zag ook veel kleurrijke exemplaren. Ik vind horloges in een knalkleur ook heel erg tof, maar ik merk zelf dat ik het toch niet altijd kan dragen omdat ik het dan lastig vind om daar een combinatie mee te maken. Het horloge vind ik echt heel erg mooi, staat goed om de pols en ik heb er al veel complimenten over gekregen. Ik vind het ook een beetje een vintage horloge en toevallig vroegen ook twee mensen of ik dit horloge bij een kringloop/rommelmarkt heb gekocht. Dat vond ik heel erg leuk om te horen en ik snap wat mensen bedoelen.

Het horloge is ook vrij basic en het combineren is makkelijk, maar ik vind het horloge ook niet te aanwezig om bijvoorbeeld te dragen tijdens mijn werk.

Prisma was voor mij nog een onbekend merk, maar ik vind hem heel erg fijn. Het mooie zwarte bandje sluit goed aan op mijn pols en het uurwerk van het horloge is mooi fijntjes. Dat past heel erg goed bij mijn pols en bij m’n figuur. Wat ik zo fijn vind aan de website horloges.nl is dat je horloges hebt die heel erg betaalbaar zijn, maar ook mooie designermerken zoals de Fossil dameshorloges of de bekende en populaire Micheal Kors horloges. Voor ieder wat wils en de keuze is echt volop. Ik heb heel wat tijd doorgebracht om alle horloges te bekijken! Ik ben erg blij met m’n nieuwe exemplaar en het horloge matcht ook heel erg mooi met m’n zilveren oorbellen. Het horloge wissel ik af met het rosé gouden exemplaar en ik vind het enorme luxe dat ik twee prachtige horloges heb die ik kan afwisselen met elkaar.

Tags: