• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Hema | Waterproof dipliner black

Hema | Waterproof dipliner black

Nog steeds ben ik opzoek naar de perfecte eyeliner #eyelinerchallenge. Goed zwart, het liefst mat, droogt niet uit binnen een maand, sneldrogend, geeft niet af, is waterproof, en blijft de hele dag op zijn plek zitten zonder te vervagen. Oh en, de eyeliner moet natuurlijk het liefst onder de 10 euro zitten. Heel wat wensen dus voor een eyeliner! Vooral een redelijk betaalbare eyeliner met al deze eisen vinden is een drama. Ik besloot deze waterproof dipliner maar eens te proberen van de Hema. 

De verpakking van deze Hema dipliner ziet er prima uit. Gewoon simpel en praktisch en daar ben ik wel fan van. Het leuke aan deze eyeliner is dat het een dip/gel eyeliner is met een kwastje in één. Het kwastje zit namelijk gewoon verstopt in de dop en ik vind het wel erg leuk om het kwastje te proberen. Vaak zijn dit soort kwastjes wel minder fijn dan dat je je favoriete kwastje gebruikt.

De swatches van de dipliner van de Hema. Ik vind de swatches niet heel erg veelbelovend, niet echt pikzwart, niet mat en wat waterig. Ik vind het gewoon ook niet mooi als een eyeliner zo’n vochtig laagje blijft behouden en het niet mooi pikzwart en mat opdroogt

Het aanbrengen op de oogleden gaat op zich nog wel makkelijk. Niet zo makkelijk als met een eyelinerpen, maar ik heb ook niet ontzettend zitten rommelen met het kwastje.  Ik vind de kleur om de oogleden ook niet mooi, het is nog steeds niet goed zwart. Ook niet na meerdere laagjes aanbrengen. Deze eyeliner wordt het hem niet voor mij en ik ga weer verder opzoek naar een andere fijne eyeliner.