• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Huis & tuin
Het perfecte vloerkleedje voor boven

Het perfecte vloerkleedje voor boven

In de zomer ben ik meer bezig met dingen buitenshuis en genieten van de zon en het mooie weer. Genieten van lekker eten op terrasjes en veel leuke dingen doen. In de herfst en winter doe ik ook wel veel leuke dingen maar dat is dan toch weer anders. Hoe dol ik ook ben op mooi weer hoe lekker ik het ook vind om gewoon weer lekker te rommelen in mijn huis. Dat doe ik alleen maar als het weer wat minder is en de herfst er weer aan komt. Ik krijg dan de kriebels om van alles te veranderen in huis en nieuwe dingen te shoppen. Dingen te veranderen in huis en dat is wat wij de laatste tijd hebben gedaan.

Beneden was ik al heel erg lang tevreden mee en of nieuwe gordijnen na (die ik nog moet aanschaffen en voor moet kijken) is alles heel erg mooi en af. Boven was het een rommeltje en hadden wij de vloer laten liggen van de vorige bewoners. Hij ging wel vond ik toen we het huis kochten en naar mate wij er langer woonde, hoe lelijker ik de vloer vond.  Tijd voor verandering maar het liep allemaal anders dan gepland. Gelukkig was daar de vakantie waarin wij de tijd vonden om dingen in het huis te gaan aanpakken. Nieuwe vloer, nieuwe kast en daarbij horen ook nieuwe spullen. Ik wilde nog heel erg graag een mooi kleed voor boven.

Eentje die niet te groot of te hoogpolig is (niet zo goed voor mijn allergieën), maar gewoon een leuk, klein en vlot kleedje. Ik ben dol op zwart wit items en bij Kwantum vond ik het perfecte vloerkleed die erg mooi matcht bij onze mooie witgrijze vloer en onze nieuwe kast. Simba vind m nog niet heel erg leuk maar die moet altijd even wennen aan nieuwe kleedjes. Ik weet zeker dat ze al snel op het kleed ligt te chillen. Vloerkleden vind ik echt heel erg mooi in huis en het geeft een kamer al snel iets extra’s. Beneden hebben wij ook een mooi kleed maar dan in een effenkleur omdat het anders al snel te heftig wordt voor de benedenverdieping. Boven vind ik het wel heel erg leuk om op de bijna witte vloer toch wel wat printjes te hebben.

Je interieur verfrissen? Bekijk Room21 eens!