• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Hippe cappuccino met deze leuke koffie-mallen

Hippe cappuccino met deze leuke koffie-mallen

Ik moest vroeger echt niks van koffie weten en daar heb ik eerder al eens iets overgeschreven. Koffie met melk oftewel cappuccino vind ik wel heel erg lekker, maar van zwarte koffie moet ik nog steeds niks weten. Gelukkig hoeft dat ook niet want met een klein beetje hulp van een malletje, maak je de perfecte koffie thuis net als in een cafetje. Heb jij wel eens een perfecte koffie gehad met een mooi hartje of een blaadje in je melkschuim? Dat kan je nu dus heel goed zelf met de malletjes en kaneel- of cacaopoeder.

Ik vind het heel erg lekker om een beetje kaneel- of cacaopoeder in mijn koffie te strooien. Daar krijg ik altijd een beetje in Starbucks gevoel van, maar alleen dan lekker homemade en een stuk goedkoper. De hippe cappuccino kan je dus lekker makkelijk thuis maken door één van de mallen boven op je koffiekop je te leggen en er een beetje kaneel of cacaopoeder om te strooien. Ook ideaal voor verjaardagen, want met zo’n leuk figuurtje op je koffie geniet je toch extra van je lekkere bakje?

Te leuke hippe koffiemalletjes kun je hier kopen en in één setje zitten drie leuke mallen. Een hartje die kon wat mij betreft ook echt niet ontbreken, een leuk eland en de grappige snor! Heel erg leuk en van mij mocht er nog wel een vierde inzitten, namelijk een blaadje. Je kiest een koffiekopje uit en je legt het malletje op het kopje (kies niet een al te breed kopje uit) en strooien maar met het kaneel- of cacaopoeder. Ik koos meteen voor één van mijn favoriete mokken en heb heerlijk genoten van dit hippe bakje koffie, die zo uit zo’n leuk en hip koffietentje kon komen.

Hippe cappuccino met deze leuke koffie-mallen creëer je dus echt in een handomdraai! Bovendien zijn de mallen ook makkelijk schoon te maken tussendoor, zodat je met visite lekker makkelijk een geweldige koffie aan je gasten serveert. Ik vind het heel erg leuk en m’n koffie smaakt weer net wat lekkerder en leuk voor de foto’s op Snapchat & Instagram haha.