• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
H&M Body Mist – Desert Dew

H&M Body Mist – Desert Dew

Body Mist of Body Splashes het zijn echt verfrissende producten voor in de zomer. Ik vind het dus echte zomerproducten en het is tijd om ze splashes weer uit de kast te halen en nieuwe fijne geuren te ontdekken, die voor verfrissing én een lekker geurtje zorgen deze zomer. Ik probeerde deze Body Mist uit in de geur Desert Dew van H&M en ik kan zeggen dat deze body mist echt heel erg hard gaat op het moment. Wat een heerlijke opfrisser is deze Desert Dew!

De verpakking ziet er heel erg goed uit en is zeker geinspireerd door de body splashes van Victoria Secret. Ze doen mij daar heel sterk aan denken. De body splashes zijn alleen daar een stuk duurder, dan deze van H&M. H&M komt regelmatig met fijne, leuk uitziende body splashes, dus mocht je nog opzoek zijn naar een fijn exemplaar, dan zou ik zeggen neem eens een kijkje bij de H&M.

Ik vind het heerlijk om in de zomer mijzelf even op te frisse met een body mist/body splash. Een bodymist/splash is een goede verhouding tussen een verfrissend watertje met een klein beetje parfum erin. Zo krijg je dus verfrissing, maar ook weer een heerlijke geur over je heen. Ik vind Morning Dew heel licht naar een parfum ruiken wat ik ooit heb gehad van Puma, het ruikt een beetje naar een sportluchtje, gecombineerd met citrusvruchten. Ik vind de geur lekker fris en ik heb er de afgelopen dagen flink gebruik van gemaakt.