• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Maybelline Lasting Drama | Gel Eyeliner 24h

Maybelline Lasting Drama | Gel Eyeliner 24h

Toen er laatst een 1+1 aanbieding was op alle make-up bij Kruidvat, besloot ik om deze eyeliner eens uit te proberen. De shoplog van al mijn gekochte items staat ook al online en die vind je hier. Ik ben altijd opzoek naar een fijne en betere eyeliner. Een eyeliner die goed zwart is, die niet aan mijn wimpers blijft plakken met het aanbrengen (dat doen een heleboel eyeliners) en die ook nog eens goed blijft zitten. Ik probeerde laatst deze eyeliner al uit van Hema, toevallig ook met een bijbehorend kwastje, maar die eyeliner vond ik waardeloos. Tijd voor een review van de Maybelline Lasting Drama | Gel Eyeliner 24h en deze eyeliner ben ik zeker tevreden over! Waarom ben ik er tevreden over? Lees dan snel mijn hele review. 

Bij deze geleyeliner krijg je een bijbehorend kwastje en de geleyeliner komt in een glazen potje. Ik vind het wel erg leuk dat je er een kwastje bij krijgt en vooral dat het kwastje ook heel erg goed is. Voor je een goed kwastje betaal je vaak al een heleboel geld en nu krijg je voor 13 euro een geleyeliner en een top kwastje.

Een glazen potje vind ik vaak wel wat gevaarlijk in de badkamer, want ik kan soms nogal onhandig zijn om iets uit mijn handen te laten vallen óf net even om te stoten.

De geleyeliner is super zwart, brengt makkelijk aan, droogt mat op en is intens zwart. Ik ben onder de indruk van deze geleyeliner en ook van het bijbehorende eyeliner kwastje. Het is totaal niet wennen om het met het kwastje aan te brengen. De eerste keer ging al vrij gemakkelijk. Het kwastje pakt het product goed op en verdeeld het netjes in een lijn op mijn oog. De eyeliner blijft heel erg goed zitten, maar een regenbui overleeft deze eyeliner niet. Een paar traanogen op de fiets gaat goed, maar je moet geen stortbui op je hoofd krijgen. De eyeliner is dan ook niet waterproof, maar ik ben toch altijd nieuwsgierig of de eyeliner meteen van je kin druipt met twee druppels water.

Conclusie

Deze eyeliner is niet echt budget, maar ik vind de prijs van de eyeliner het zeker waard. Je krijgt een geweldige eyeliner ervoor terug. Ik ben erg blij dat ik weer een fijne geleyeliner heb ontdekt die de koop is bij de drogisterij. De geleyeliner blijft erg goed zitten, is makkelijk aan te brengen. Eindelijk een goede eyeliner die geen klontjes maakt in mijn wimpers, waardoor ik gelijk spinnenpoten krijg als ik mascara aanbreng. Eindelijk een fijne, goede en lekker zwarte eyeliner. Ik ben er erg positief over! :)

Ik kocht deze Maybelline Lasting Drama | Gel Eyeliner 24h bij Kruidvat voor een prijs van €12,99. Niet heel erg goedkoop, maar ik vind deze eyeliner zeker zijn geld kwijt. Gelukkig hebben de drogisterijen regelmatig 1+1 actie op een bepaald merk.