• 9849-xxx-xxx
 • noreply@example.com
 • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
FOTD – A touch of yellow

FOTD – A touch of yellow

Ik vind geel echt een prachtige kleur en ik heb helaas nog veel te weinig gele items in mijn kast. Ik vind geel zo’n gezellige, vrolijke kleur en ik word er altijd vrolijk van! Ik heb een warme look gemaakt met geel en een bronstint. Ik heb gebruik gemaakt van een lekker palette van Sleek Matte V1 (brights). Dit palette heeft alleen maar knalkleuren en voor de bronstint heb ik gebruik gemaakt van het W7 palette. 

Gebruikte producten:

 • Oriflame The One foundation
 • Gosh BB Cream Powder
 • MAC Painterly Paint Pot als basis
 • Hema eyebrowgel + potlood
 • W7 In the Buff palette
 • Sleek Matte v1 – brights (wit in de binnenste ooghoeken en geel op het bewegend ooglid)
 • Maybelline Master Drama Geleyeliner
 • Max Factor Clump Defy Volume mascara in black
 • ELF Glossy Gloss Pink Candy

Ik moet echt vaker geel dragen! Wat een geweldige kleur is het toch ook! Een super warme kleur en geel staat altijd zo mooi in combinatie met een warme bruintint.

Draag jij wel eens geel in een ooglook?

Tags: