• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Houten horloge van Woodiful + outfit

Houten horloge van Woodiful + outfit

Eén van de leukste dingen van mijn blog is toch wel dat in contact komt met andere mensen en bedrijven. Zo kwam ik laatst in contact met Woodiful, een webshop met allerlei leuke dingen van hout gemaakt. De mooiste zonnebrillen, horloges, strikjes en telefoonhoesjes. Hout vind ik echt prachtig in huis en ik vind het een heel erg leuk concept om mooie gadgets te maken met hout. Ik koos een Houten horloge van Woodiful uit en kijk hoe leuk deze bij mij op de mat viel? Super leuk verpakt en tof met die houtsnippers.

Perm

Het vierde model in de ‘Timeless Collection’ van Woodiful is de prachtige Perm. Vernoemd naar het tijdperk waarin de evolutie van reptielen en andere landdieren een vlucht nam (en waaruit de dinosauriërs en zoogdieren ontstonden), is deze tijdloze, robuuste en duurzame houten horloge een absolute blikvanger. Dit beige damesmodel van de Perm is gemaakt van het beste hout en is voorzien van een kwaliteitsuurwerk van het bekende merk Quartz.

Ik heb gekozen voor de prachtige Perm. Een mooie beige tint omdat ik hou van lichten tinten hout. Ik vind dat heel erg mooi en ik vond dit ook echt een tof model. Zeker nu ik ook nog lekker een kleurtje heb staat die erg goed bij mijn huidskleur.

Meer over Woodiful:

Veel goede, succesvolle bedrijven zijn ooit begonnen op een zolderkamertje. Ook Woodiful kent zijn roots vanuit een stoffig zolderkamertje in Tilburg. 2,5 jaar gevestigd vanuit een zolderkamer en nu verhuisd naar een toffe locatie in hartje Tilburg. Wat heel erg leuk is om te weten worden alle houten gadgets verspreid over de hele aardbol per boot, vliegtuig en binnen ons eigen landje gewoon per vrachtwagen.  Het assortiment van Woodiful met houten gadgets is uitgegroeid tot een succesvol bedrijf.

De horloges worden met de handgemaakt en zijn van perfecte kwaliteit. Het horloge is makkelijk aan te passen aan de omvang van je pols door schakels te verwijderen. De horloges zijn spatwaterproof en worden met respect voor de natuur gemaakt. Voor elk gekochte horloge wordt er een boom terug geplant (Trees for All) wat ik heel erg mooi vind om te horen.

Ik ben heel erg blij met m’n eigen houten horloge. Ik vind ‘m echt zo tof en origineel dat ik ‘m aan iedereen wil showen. Perm is te koop voor €64,95 en wordt als je voor 17 uur besteld de volgende dag bij je geleverd. Ik vind het ook een leuk prijsje voor zo’n tof horloge. Een houten horloge dat had ik echt nooit bedacht en ik ben heel erg blij dat ik een exemplaar heb. De kwaliteit is ook erg goed en ik ben tevreden over het horloge en de bestelling. Hij matcht ook zo goed bij alle mooie herfsttinten.