• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Hotspot | Yada Yada Market in Zaandam

Hotspot | Yada Yada Market in Zaandam

Ik ben dol op eten en ik was dan ook heel erg gelukkig dat ik hoorde dat er een indoor foodmarket/hal werd geopend in Zaandam. Ik vind food festivals zoals Amsterdam kookt, Rollende keukens etc. echt dé ontdekking voor mij van vorig jaar. Wat is het heel om op deze manier kennis te maken met diverse gerechtjes en vooral met lekker weer is het heel erg leuk. De Yada yada market is een indoor market op het Hembrugterrein in Zaandam.

Bereikbaarheid

Makkelijk te bereiken met de auto, ook lekker op de fiets als je net als ik in de buurt woont, maar er gaat ook een veerdienst vanaf Amsterdam centraal. Vooral voor mensen die een beetje in de omgeving Zaanstad/ Haarlem/Alkmaar/ Amsterdam wonen is het leuk om een keertje te bezoeken.

Het was heel erg lekker weer dus ik ging lekker op de fiets. Voor mij is het denk ik 15 minuten fietsen en ik vind het heerlijk als je met de fiets ergens naar toe kan gaan. Er is voldoende parkeergelegenheid dus dat is ook heel erg handig. Eerst was er sprake van een bepaald bedrag die je moet betalen om naar binnen te mogen, maar daar is nu niks meer over te vinden op de website, dus ik denk dat het afgeschaft is. Pin mij er niet op vast, maar over het entreegeld is nu niks te vinden.

Hal is leuk ingericht!

De hal is heel erg leuk ingericht met allemaal eettentjes, maar ook kraampjes waar je dingen kan kopen zoals kleden, kleding, armbandjes, tassen etc. Ik vond het heel erg leuk om te zien dat het een foodmarket is, maar tegelijkertijd krijg ik ook een beetje het ouderwetse markt gevoel. De oude loods is ingericht met heel veel oud en oude materialen die hergebruikt worden. De loods vind ik echt heel erg tof en sowieso is het Hembrugterrein al een hele ervaring op zich. Ik vind het leuk dat het Hembrugterrein ook weer wat meer in ontwikkeling is en er dingen worden georganiseerd.

Eten & drinken

Er is echt volop keus wat je daar kan eten en drinken. Wij hebben eerst een rondje gelopen om te kijken wat er allemaal was. Vegetarisch eten, Mexicaans, Spaans, satétjes, patat met vis, Aziatisch, pannenkoeken en nog veel meer. Het ziet er allemaal zo lekker uit eten ik vind het zelf altijd lekker om allemaal kleine hapjes te eten als een soort tapas en dat is heel goed mogelijk! De prijzen van de gerechten liggen zo rond de 5 euro.

De Yada Yada market is dus te vinden op het Hembrugterrein (Hemkade 18) in Zaandam. De openingsdagen zijn donderdag (16-22 uur), vrijdag en zaterdag (12-20 uur). Ik vond het heel erg leuk om eens heen en te gaan en ik ga zeker nog eens lekker een hapje eten en drinken. Ook erg leuk om met een groepje heen te gaan! Ik vind het zeker een aanwinst voor in Zaandam! Voor meer informatie kan je ook even op de website kijken.

Tags: