• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
H&M | Desert Rose Body Care

H&M | Desert Rose Body Care

H&M heeft ontzettend leuke setjes huidverzorgingsproducten de laatste tijd, waaronder ook deze leuk uitziende H&M Desert Rose Body Care set.  Het verzorgingssetje bestaat uit een bodylotion, een douchegel en een bodyscrub. Ik vind het wel heel erg leuk dat er ook eens een scrub in een budget body care setje wordt gedaan. Een scrub wordt vaak vergeten, dus ik vind het erg leuk om te ontdekken dat er een scrub in het setje zit. Alle producten in het setje hebben de geuren van sandelhout, appel, jasmijn en een fruitige bloemengeur. Ik vind de geur wel heel erg lekker en het is een leuk setje om mee te nemen.

De producten komen in leuke paarse flesjes en met een inhoud van 40 ml, is het een super leuk setje om mee te nemen. Alleen maar leuk is natuurlijk niet alles, is het setje ook de moeite waard om mee te nemen?

Alle producten ruiken naar de warme geur van sandelhout, gecombineerd met een frisse geur van bloemen, appel en jasmijn. Een warme geur, gemixt met fris en fruitige geur. Later op de dag ruik je de kruidige geur van jasmijn. Ik vind de geur wel heel erg lekker, maar ik vind na gebruik van alle drie de producten de geur too much. Alleen een showergel met geur vind ik genoeg.

Showergel

Over de geur van alle producten had ik het net al even gehad, maar ik vind de geur bij de showergel wel heel erg lekker. Ik vind het nooit prettig als een geur zo dus danig wordt opgebouwd dat de geur te heftig wordt. De showergel is wel wat uitdrogend voor de huid en ik heb daar niet zo snel last van, maar ik vind dat ik zeker wel een body butter kan gebruiken na deze showergel. Ik had het wel verwacht dat deze ondanks de olijfolie die eraan toegevoegd is, niet al te verzorgend zou zijn.

Bodyscrub

Ik blijf het leuk vinden dat er eens een body scrub in een setje zit. Het is een redelijk fijne scrub en daar gaat mijn voorkeur zeker naar uit. Ik ben fan van een fijne scrub! Deze body scrub, scrubt mijn huid prima! Er zitten helaas wel minerale oliën in, dat kan een nadeel zijn voor sommige mensen.

Bodylotion

De bodylotion kon mijn huid wel gebruiken na het wassen met de showergel. Mijn huid werd daar wat droog van en ik vind het dan ook zeer prettig om mijn huid in te smeren met een bodylotion. Het liefst zelfs met een body butter, maar dit is echt een lotion. De lotion is ook nog aan de dunne kant. Ondanks de minerale oliën, parfum en alcohol vind ik deze lotion wel lekker voor mijn huid. De geur laat ik maar even achterwege.

Conclusie:

Ik heb gemengde gevoelens over dit setje. Ik vind allereerst de geur als je alle drie de producten achter elkaar gebruikt heel erg heftig. Bij de showergel vind ik de geur lekker, maar naar mate de scrub én dan ook nog de lotion met dezelfde geur, vind ik de geur gewoon tegenstaan. Ik ben nooit zo fan van setjes met dezelfde geur, omdat ik dan vind dat de geur teveel wordt opgebouwd. De showergel maakt je huid iets wat droog, de scrub vind ik fijn en de lotion is ook prima voor mijn huid. Jammer van de uitdrogende showergel.