• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Het is áltijd tijd voor een nieuwe bikini!

Het is áltijd tijd voor een nieuwe bikini!

Ik ben dol op de zomermode én ik kan heel gelukkig worden als ik de nieuwe zomercollectie online zie komen. Ik vind het dan ook heel erg leuk om naar de nieuwe bikini’s te kijken en te zien wat er dit jaar voor trends zijn op het gebied van bikini-gebied! Ik ben sowieso echt een type die graag bikini’s draagt i.p.v. badpakken. Er zijn wel wat badpakken die ik wel mooi vind hoor, maar ik vind een bikini bij mij gewoon wat mooier staan én mijn witte buik kan ook altijd wel een kleurtje gebruiken. Het is áltijd tijd voor een nieuwe bikini? Toch? Ik vind het wel én ik koop dan ook ieder jaar een nieuwe bikini.

Ik ben niet iemand die heel veel geld uitgeeft aan een nieuwe bikini, maar ik vind wel dat een bikini goed moet zitten. Ik ben dol op diverse patroontjes en heel veel kleur in bikini’s, daar word ik vrolijk van! Het liefst heb ik een bikini met een beugel erin, die vind ik het prettigst zitten én een ‘gewoon broekje’.

Dit jaar zie je weer hele vrolijke bikini’s in alle kleuren en maten en je bent daarvoor bij Otto aan het juiste adres. Heel veel keuze in badmode én niet alleen maar verkrijgbaar in kleine cupmaten. Ook als vrouw met een grotere cupmaat dan de gemiddelde cupmaat, kan je terecht bij Otto. Ik heb een hele gangbare cupmaat, maar ik weet dat het best lastig is als je een topje nodig hebt in een cupmaat D, E, F. Ik ga dit jaar nog voor een gele bikini, of in ieder geval een bikini waar geel in voorkomt. Ik vind geel heel erg mooi als je wat bruiner wordt!

Tags: