• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
herfstmusthaves voor in je kledingkast

herfstmusthaves voor in je kledingkast

De herfst is alweer een tijdje begonnen! Ik heb het al eerder gezegd, maar qua kleding vind ik de herfst het leukste seizoen. Het is nog niet te koud, maar je kan wel flink laagjes creëren. Ieder jaar als de herfstcollectie van mijn favoriete webshops wordt gelanceerd ben ik helemaal gelukkig. Ik bekijk wat de mode is van het moment en kies daar mijn eigen weg in. Natuurlijk vind ik lang niet altijd alles leuk wat er op dat moment wordt aangeboden, maar dit zijn mijn herfstmusthaves voor in je kledingkast. Een fijne warme jas en een goed paar laarzen is natuurlijk echt een musthave voor de herfst, want het kan wel eens koud en guur zijn in de herfst! 

☆ Een fijne warme jas! Ik vind deze grijze heel erg leuk (en stiekem heb ik hem al gekocht). Deze jas vind ik prettig omdat die een grote col heeft en een capuchon waar je je lekker in kan verstoppen.

☆ Leuke laarsjes én mooie sneakers! Deze rode van Adidas vind ik heel erg tof! De Chelsea boots trend gaat al een tijdje mee, maar ik vind het nog steeds hele fijne schoenen.

☆ On the wishlist – een mooi suède rokje! Suède zie je veel! Leuke jasje, rokjes, maar ook jurkjes in dit mooie stofje. Vooral de bruine kleur vind ik erg mooi!

☆ Een fijne grote sjaal waar je in kan wikkelen! Ik vind een grote sjaal met een toffe, drukke print altijd erg leuk. Leuk om te combineren met veel zwarte items

☆ Hoedjes, hoedjes, hoedjes. Er kan deze herfst echt geen hoedje in je kast ontbreken! Je ziet heel veel hoedjes in navy, zwart, bordeaux en beige. Ik heb drie hoedjes in mijn bezit en een mooie rode staat nog op mijn wishlist!

☆ Items met streepjes zijn nog steeds heel erg hot! Heb jij al een streepjes truitje in je kast? Ik heb echt een hele stapel vol met leuke streepjes-items, ben er echt gek op!

☆ Lange vesten en giletjes. Dat zijn echte musthaves voor deze herfst! Ik vind lange vesten echt heel erg lekker en ook leuk als deze onder je leren jasje vandaan komen!

Voor de rest vind ik echte musthaves truien/jurken met colletjes, drukke blousjes, een rugtas, lekker furry giletjes en ook heel hoog op mijn wishlist staan deze Dr. Martens! Bij mijn herfstmusthaves zie je heel veel herfstkleuren terug, zoals bruin, okergeel, rood, maar ook veel wit en grijs. Dit zijn de dingen die ik heel erg leuk vind voor de komende herfst. Deze en heel veel andere items kan je shoppen met kortingen tot 70% bij Zalando. Korting daar zijn we natuurlijk allemaal gek op, des te meer leuke dingen je kan shoppen! Heb jij al leuke herfstaankopen gedaan en wat zijn jouw musthaves voor deze herfst?