• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Herfstlook met de Shimmer Cubes

Herfstlook met de Shimmer Cubes

Het is weer eens tijd voor een look op mijn blog. Het is alweer een langere tijd geleden dat ik een look plaatste op mijn site en ik heb vandaag een mooie look met Spring Bronze Shimmer Cubes van The Body Shop. Shimmer Cubes zijn best wel aan de prijs (22 euro), maar mocht je één van de shimmers cubes op het oog hebben dan zou ik zeker wachten op een aanbieding. Ik kocht deze Shimmer Cubes laatst voor de helft van de prijs. Sowieso kan je het beste de producten van TBS in een sale aanbieding kopen. Ik ben dol op aanbiedingen! Ik maakte een mooie Herfstlook met de Shimmer Cubes!

Ik heb ook een groene variant van de Shimmer Cubes in mijn bezit, maar deze Spring Bronze is mijn favoriet. Vier prachtige tinten, die heel erg mooi met elkaar matchen. Ik maakte met dit prachtige quattro deze mooie herfstlook. Stiekem heeft deze shimmer cubes de naam Spring Bronze maar ik vind het echte herfsttinten.

Even ook een korte review van dit mooie product van TBS. Het pigment is toch echt geweldig! Het pigment van de diverse cubes zijn echt geweldig. Ik vind dit echt prachtige herfstinten, dus de naam Spring Bronze, vind ik niet helemaal op zijn plek. De oogschaduw voelt lekker zacht aan het glijd mooi over de huid heen. Ik vind het prettig dat de oogschaduws niet poederig zijn. (oh let niet op mijn wilde wenkbrauwen, die moesten toen nodig geëpileerd worden, maar ik moest even ‘wenkbrauw’ sparen)

Lijst gebruikte producten:

Ik ben heel erg tevreden met dit prachtige palette van The Body Shop en vooral in deze seizoenen gebruik ik hem heel erg graag. In de lente/zomer laat ik deze juist weer wat in de kast liggen, aangezien ik het echte najaarskleuren vind.

Tags: