• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Make Up Revolution – Heart Blushes

Make Up Revolution – Heart Blushes

Ohhhh wat zijn ze mooi! Deze hartjes staan al heel erg lang op mijn wishlist. Eerst vond ik die van Too Faced helemaal geweldig, maar man oh man wat een geld voor een blush (zo rond de 30 euro) en deze blushes van Make Up Revolution lijken er precies op!  Ik vind ze echt prachtig! Zowel om te zien, maar ook op mijn wangen. Ze kosten maar €6,99 per stuk, dat vind ik een fijn budget prijsje voor een blush/bronzer waar je enorm lang meedoet. Jammer dat Make Up Revolution niet gewoon in de drogisterijen in Nederland wordt verkocht.. Kijk snel mee naar deze beauty’s!

Verpakking

De verpakking is zo onwijs schattig, cute en als je deze blushes in de winkel zou zien liggen, dan wilde je ze zeker meteen hebben. Het zijn kartonnen doosjes, dus misschien niet heel erg handig om mee te nemen, maar gewoon voor thuis te gebruiken vind ik het prima. Ik vind het karton wel heel leuk staan en de blushes komen er ook zo mooi in uit!

Blushing Heart

Wauw wat een prachtige blush is dit! Ik vind het altijd maar lastig om te laten zien hoe de blush je echt staat.  Een lief roze blush met heel veel shimmers! Ik gebruik als ik deze blush gebruik geen highlighter meer, omdat de blush al heel veel glans bevat.

Peachy Keen Heart

Als ik een wat heftige ooglook draag zoals deze ooglook, kies ik voor om deze blush als een soort van bronzer te gebruiken, waar die ook zeker geschikt voor is. Net zo’n beauty als de mooie roze blush!

Gegarandeerd gezond uitziende wangen! De blush is heerlijk zacht en is totaal niet poederig! De blush glijdt echt over je huid met het aanbrengen! Ik zie ook een hele goede pigmentatie en dat is het enige waar je een beetje mee moet oppassen, om niet met een overdreven aangezette blush naar buiten te gaan.

Conclusie

Ik ben onwijs blij met mijn nieuwe blushes! Beide blushes zijn zeker een aanwinst op mijn stash en ik zou niet gek opkijken als deze volgende maand in de favorieten van de maand voorbijkomen. De blushes brengen heel erg makkelijk aan en zijn erg goed gepigmenteerd. Ik vind de glans zo mooi in deze blushes!

Verkrijgbaarheid & Prijzen

Deze blushes zijn verkrijgbaar bij Makeup Musthaves en kosten €6,99 per stuk!