• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Leuke wit, goud & koperen items bij H&M!

Leuke wit, goud & koperen items bij H&M!

H&M Home heeft echt hele leuke items en ik had alweer een hele lange tijd niet in de webshop gekeken. Ik kijk regelmatig de nieuwe kledingcollecties (vooral als ik een kortingsactie in mijn mail zie verschijnen), maar ik kijk niet altijd op de Home afdeling. Ik keek of ze leuke nieuwe tafelkleden hadden en kwam super leuke andere dingen tegen (lees niet eens naar een tafelkleed gezocht). Ik was op de homepage al afgeleid naar waar ik eigenlijk op zoek naar was. Ik wil nog zo’n mooie koperen draadmand, fluffeh kussenslopen en alle andere leuke dingen die ik in de webshop zag staan. Ik wil alles! Je ziet de laatste tijd heel veel van dit soort ‘draadjesmanden’ ik weet niet hoe ik ze andere moet noemen, maar iedereen snapt het zowel. Ik heb al een leuke rechthoekige draadjesmand, maar ik zou graag nog een koperen willen, waar ik mijn plaids in kan doen. Deze plaids kan ik dan op een leuke manier neerzetten. Koper vind ik heel erg mooi voor het najaar, omdat het heel erg warm oogt. Voor de rest ben ik dol op de fluffeh items en wil ik nog graag zo’n kussentje. Kaarsjes zijn altijd heel erg welkom én heb ik ook zeker een zwak voor.Deze leuke items hebben kleine prijsjes tot maximaal €17,99 en zijn te vinden op de website van H&M Home.Heb jij nog leuke dingen op je wishlist voor je huis/kamer voor dit najaar?

Tags: